Leia Sfez

Ove jeseni nosimo ekstra široke traperice!

Vjerujemo kako se neki od vas još nisu prebacili ni u ljetni mood, a kamoli jesenski, ali s obzirom na to u kojoj industriji radimo, predviđanje trendova jedna nam je od omiljenih aktivnosti. Samo jedan pogled na jesenske lookbookove brendova koje volimo, feed modnih influencerica koje pratimo te na kolekcije s modnih pista za sezonu jesen/zima 2022. i u glavi nam se iskristalizira slika nadolazećih trendova. A jedan od njih su i traperice ekstra širokih nogavica!

Elsa Hosk

U proteklih nekoliko sezona jesen/zima silueta se značajno promijenila te smo prednost davali oversized komadima, vestama, sakoima i kaputima takvog kroja. Ništa drugačija neće biti ni nadolazeća sezona, no u modnu jednadžbu će se sad ubrojiti i široki, odnosno predimenzionirani donji dijelovi. Acne Studios, Khaite, Jil Sander, Peter Do i Max Mara samo su neki od modnih brendova koji promoviraju ovu siluetu, široku od glave do pete, a mi smo pronašli savršen komad uz pomoć kojeg je možete integrirati i u vašu garderobu.

Anouk Yve

Oversized sako imate, a ove jeseni iskombinirajte ga s bijelim t-shirtom ili topom te širokim trapericama, poput onih koje smo pronašli u aktualnoj kolekciji njemačkog brenda Closed. Model Flared-X traperica već smo zamijetili na ženama čiji stil obožavamo poput Else Hosk i Anouk Yve, što je još jedna potvrda da XXL silueta biti iznimno popularan u narednim mjesecima.

Closed kampanja

Traperice brenda koji veliki naglasak stavlja na održivost prepoznatljive su po prednjim džepovima u obliku slova X, a možete ih pronaći u liniji ekološkog trapera brenda pod nazivom “A Better Blue”. Naime, od 2018. godine brend izrađuje sustainable traperice s partnerima u Italiji, a tijekom proizvodnje koristi se znatno manje vode, električne energije i kemikalija. Isto tako, traperice su izrađene od eco-friendly materijala i bojene su bojama koje nisu štetne za okoliš.

Joanna Halpin

Nakon ovakvog uvoda, ne moramo ni reći da ne riječ o iznimno kvalitetnom i čvrstom traperu koji ne gubi formu te da zbog toga što nose ekološku oznaku ne morate brinuti o izdržljivosti svojih traperica. Iako je riječ o črvstom traperu, model Flared-X svejedno lijepo pada na nogavicama i ugodan je za nošenje. Ekstra široke nogavice iskombinirane su sa srednje visokim strukom, ranije spomenutim posebnim džepovima te šavovima u kontrastnom, bijelom koncu u svijetloplavoj i tamnoplavoj verziji.

C91157-15R-3R-LBLclosedofficial_293188642_719843035797292_4873976679463546939_nC91157-11Q-27-203

Svijetloplava i off-white verzija ovog modela izrađene su od 100-postotnog organskog pamuka koji nije rastezljiv i ima izraženu strukturu, dok je tamnoplava verzija izrađena od kombinacije krutog pamuka te ima 2 posto elastana pa je taj model blago rastezljiv. Sve traperice dostupne su u veličinama od 23 do 34, a na Closed stranici možete pronaći i odličan Denim Fit vodič koji vam može pomoći u odabiru idealne veličine, ali i modela.

Heather Marks

Ovo je model koji se možda neće svidjeti svima, ali zbog širokih nogavica stoji gotovo svima te ga možete nositi u trendi, predimenzioniranoj silueti ili ga, pak, iskombinirati s uskim gornjim dijelom. Za tamnoplavi model Flared-X traperica morat ćete izdvojiti 200 eura, dok ostala dva modela koštaju 20 eura više. Eco-friendly traperice odličan su ulov za jesen i bit će komad kojem ćete biti vjerni kroz čitavu sezonu, od jutra do mraka.

Jen Ceballos

Fotografije: Instagram, Closed

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0