Proizvodi kultnog wellness brenda WelleCo prvi put na popustu u Hrvatskoj

Ako ste pratili modnu scenu u 90-ima i na početku milenija onda ste zasigurno čuli ime australskog supermodela Elle Macpherson, koja je poznatija i pod nadimku “The Body”. Zbog prirode posla koji je radila Macpherson je svakodnevno vodila brigu o tijelu, koži i kosu, no tijekom tog perioda bavila se i time kako da se osjeća, a ne samo izgleda bolje.

Na preporuku nutricionistice Simone Laubscher probala je zeleni prah ne bi li na svojem zdravlju i ljepoti poradila i iznutra, a ostalo je povijest – jer upravo je taj prah baza jednog od najpoznatijih proizvoda The Super Elixira wellness brenda čiji su temelji tada udareni. Tako je, prije osam godina, nastao brend WelleCo koji je donio revoluciju u svijet suplemenata i wellness sferu.

Macpherson je vrlo brzo prepoznala moć suplemenata, za koje smatra da su joj promijenili život, te je broj prirodnih proizvoda na bazi biljaka brenda WelleCo samo rastao. Ovi dodaci prehrani daju tijelu nutrijente, ali i čine dobro koži i kosi, pa su postali favoriti tisuća žena diljem svijeta. Proizvodi su prije dvije godine postali dostupni i Hrvaticama, ekskluzivno u Nutrilife Centru te na njihovom webshopu, a one koje su otkrile njihove benefite, iznimno će razveseliti vijest da su po prvi puta WelleCo proizvodi na popustu.

Neki od bestsellera kao što su ranije spomenuti The Super Elixir, koji je sjajan za imunitet, pruža dodatan izvor energije te poboljšava zdravlje kose, kože i noktiju, čaj za smirivanje SleepWelle, hranjivi protein za boostanje energije Nourishing Protein te kapsule za zdrav i sjajan izgled kože The Skin Elixir do 28. studenog (ili do isteka zaliha) mogu se kupiti po cijeni nižoj za 25 posto, ako tijekom kupnje upišete kod BLACK25%. Nakon što željene proizvode stavite u košaricu, prilikom plaćanja kod morate upisati u za to previđeno mjesto i naći ćete se korak bliže zdravijem organizmu i mladenačkom izgledu kože.

Sve proizvode brenda WelleCo možete otkriti na službenoj stranici Nutrilife Centra.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@welleco, @nutrilife_wellbeing)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0