Vaza i kibla Ferm Living (Dizajnholik)

Pozvani ste na party useljenja? Evo što možete kupiti…

Uvijek će nas obradovati bilo kakav povod za party, a pogotovo kad je riječ o jednom tako bitnom kao što je party useljenja. Praznih ruku se ne možete pojaviti, a s tom pomisli počinju i muke po odabiru poklona – pogotovo za prostor u kojem još nikad niste bili. Na sigurno uvijek možete igrati, nećete pogriješiti s bocom finog viskija ili, pak, gina – vodiče za to već smo vam napisali, ali ako ste se ipak odlučili za nešto drugačije, nastavite čitati ovaj tekst.

Svijeća Loewe (Net-a-Porter)

Neke stvari su uvijek dobrodošle prilikom useljenja u novi dom, a najčešće su to one koje koristimo u kuhinji ili blagovaonici koje ne pripadaju u kategoriju esecijalnih. Tako će, primjerice, set čaša za vino ili šampanjac uvijek dobro proći kod domaćina, pogotovo ako se odlučite za one od obojenog stakla koji donose dozu optimizma i kad je vani kiša.

Čaše za pjenušac Zara Home

Ako idete kod zagriženih kavopija, nemojte razmišljati dalje od šalica za kavu – za one koji stvarno uživaju u tom vrućem napitku, kava je ritual, koji je još ljepši ako su u njega uključene predivne šalice za kavu kakve je predstavio brend La DoubleJ. Isto tako, ako vam je budžet nešto veći ili kupujete grupni poklon, darovati možete i aparat za espresso. U ponudi hrvatskog concept dućana Selectedd možete pronaći onaj brenda Sjöstrand coffee concept, za koji se koriste biorazgradive kapsule koje su napunjene 100 posto organskom kavom.

Aparat za kavu Sjostrand (Selectedd.hr)

Vrčevi, kible i daske za posluživanje su, uz čaše, također vrijedan dar s kojim si možete osigurati poziv na neki idući tulum, kada će se ponovno koristiti. Za dobru atmosferu na tulumu bitna je i prigušena rasvjeta, ali i dobra glazba, a ako mislite da domaćini to neće uspjeti organizirati, pobrinite se vi. Robna kuća IKEA nastavila je svoju suradnju s proizvođačem zvučnika Sonos, koji su iznimno moćni, a gotovo neprimjetni u prostoru zbog svojeg jednostavnog i funkcionalnog dizajna.

Zvučnik IKEA x Sonos

Mirisne svijeće i svjećnjaci oduševit će one koji jesen i zimu planiraju provesti kod kuće, a upravo je za njih idealan poklon i dekica koja uvijek može stajati prebačena preko kauča. Osim dizajnerskih komada kao što su Missoni Home i Tekla, u ponudi pristupačnih švedskih brendova H&M Home i Arket možete pronaći cool dekice u neutralnim nijansama koje se mogu uklopiti u svačiji dom i stil uređenja.

Dekorativna posuda H&M Home

Coffee table knjige i dekorativne vaze su must have detalj u svakom domu, pa čak i da je on opremljen do posljednjeg detalja – uvijek ima mjesta za još jednu knjigu ili vazu. Pripremate li se uskoro za odlazak na party useljenja predlažemo da pogledate naše prijedloge u nastavku koji će vas barem inspirirati, ako ne i rješiti vas muke odabira idealnog poklona.

Šah Printworks (Selectedd.hr)
Vaza Raawii (Net-a-Porter)
Svijeća Jo Malone (Net-a-Porter)
Dekica Arket
Zdjela za voće Serax (Arket)
Dekica Tekla (Farfetch)
Set čaša i vrč Zara Home
Lampa Zara Home
Svjećnjaci H&M Home
Kutija sa začinima kofer.
Keramičke šalice za čaj kofer.
Čaše La DoubleJ (Net-a-Porter)
Šalice La DoubleJ (Net-a-Porter)
Svjećnjaci Laetitia Rouge (Net-a-Porter)
Coffee table knjiga Capri (Mamić 1970)
Dekica Missoni Home (Farfetch)
Vrč i šalice Normann Copehagen (Dizajnholik)
Set za vino Normann Copenhagen (Dizajnholik)
Svjećnjak Seletti (Dizajnholik)
Daska za sireve Doiy (Selectedd.hr)
Daska za posluživanje Doiy (Selectedd.hr)
Posuda Ferm Living (Dizajnholik)
Kuharica “Never Trust a Skinny Italian Chef” (Selectedd.hr)
Poslužavnik Hay (Dizajnholik)
Pladanj za posluživanje H&M Home
Čaše za vino H&M Home
Vaza H&M Home
Dekorativna posuda H&M Home
Vaza H&M Home
Dekica H&M Home

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Net-a-Porter, Dizajnholik, Selectedd.hr, Arket, Zara Home, H&M Home, Mamić 1970

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0