MagMe Interior: Vaze pristupačne cijene koje izgledaju kao dizajnerske

Jednako kao što nam je gušt u high street dućanu uloviti čizme ili kaput koji djeluju poput onih s dizajnerskim potpisom, uživamo i kad u ponudi brendova namještaja pristupačne cijene pronađemo dekoracije za dom koji izgledaju kao da stoje puno više. A u novim kolekcijama nekih od nama omiljenih brendova za uređenje interijera kao što su IKEA, Arket, Zara Home, H&M Home i drugi pronašli smo upravo takve komade.

IKEA

Na police dućana stigli su nove, jesenske kolekcije koje su prepune atraktivnih dekorativnih predmeta za uređenje dnevnog boravka i ostalih prostorija u stanu ili kuće, a među kojima se posebno ističu vaze. Ako se nas pita, vazi nikad dosta, a ako se slučajno pitate što će vam nove vaze u sezoni jesen/zima kad gotovo ništa ne cvate, imamo za vas dvije riječi – suho cvijeće.

H&M Home

Vaze koje izgledaju kao dizajnerske iz aktualne ponude neobičnog su oblika, ali i teksture, tako da na klasične vaze možete zaboraviti ove sezone. Modeli koje smo izdvojili većinom su izrađeni od keramike i terakote i to u neutralnim tonovima, dok za one prozirne, napravljene od stakla, vrijedi drugačije pravilo i dostupne su u svim duginim bojama.

Zara Home

Vaze pristupačne cijene većinom su zaobljene forme, bile one niske ili visoke te ih krasi rebrasti dizajn, detalji zbog kojih se doimaju kao da su zgužvane ili, pak, rupe. Kod onih staklenih, pak, najveća je prednost što dopuštaju da kroz njih prolazi sunčeva svjetlost zbog čega su još posebnije.

H&M Home

Izdvojili smo više od 30 atraktivnih vaza koje izgledaju kao dizajnerske, a krasi ih pristupačna cijena. Koji su naši favoriti, otkrijte u nastavku.

IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
IKEA
Jysk
Jysk
Jysk
Prima
Prima
Prima
Prima
Prima
Emmezeta
Emmezeta
Emmezeta
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
H&M Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Zara Home
Arket
Arket
Arket
Arket

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: IKEA, Jysk, Emmezeta, Prima, Zara Home, H&M Home, Arket

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0