Posjetili smo novo zagrebačko it mjesto Boogie Lab – ovo su naši dojmovi!

Prošlog tjedna se u Zagrebu otvorio bistro Boogie Lab u sklopu kojeg se nalaze pekarnica i bar, a mi smo iskoristili sunčane dane da ih posjetimo. Smješten u Parku Kneževa, novom stambenom kompleksu u ulici Kneza Borne, ovaj restoran mogao bi postati novo zagrebačko omiljeno mjesto za druženje. 

Njihov slogan “sunshine, moonlight, goodtimes” – koji u obliku neonskog znaka krasi prostor, preuzet je iz poznate pjesme grupe Jackson 5 “Blame It On the Boogie”. “Sunshine” dio se odnosi na vrijeme do 12 sati popodne, tijekom kojeg nude brunch, “Moonlight” predstavlja meni koji uključuje ručak i večeru, dok “Good times” simbolizira atmosferu tijekom boravka u ovom novom baru i bistrou.

Mladen Vidović i Karlo Vulin stoje iza kreiranja ovog prostora retro estetike, a možete ga posjetiti svakog dana od sedam ujutro pa sve do ponoći. Ono što nas najviše veseli je da je Zagreb dobio novo mjesto za brunch, koji se poslužuje od devet ujutro do podneva. Brunch meni uključuje tipičan engleski doručak, granolu i ostale klasične doručke, a tijekom cijelog dana možete kušati fantastične pekarske proizvode poput kroasana sa šunkom i sirom, danish peciva s gljivama i bešamelom, danisha sa kimchijem i danisha s mesnim okruglicama.

Izbor jela za ručak, koji možete pojesti od podneva do 18 sati, nije velik, ali je definitivno interesantan. Jelovnik se sastoji od devet jednostavnih jela poput svima Cezar salate i tjestenine, ali svako jelo ima taj “Boogie” štih koji ga čini posebnim.

Boogie Lab je u utorak u vrijeme ručka bio pun, no uspjeli smo uloviti mjesto kako bismo otkrili sve o ovom novom zagrebačkom it mjestu. Sjediti možete i na terasi na kojoj se, uz stolove, nalaze i dva naslonjača. Atmosfera koja vlada u ovom bistrou veoma je opuštajuća i zabavna zbog odličnog izbora glazbe i zanimljivog interijera.

A iz prve ruke uvjerili smo se i u to da pekarski proizvodi zaslužuju svaku pohvalu koju ovih dana dobivaju – isprobali smo danishe, od kojih nas se najviše dojmio onaj s kimchijem. Ni izbor pića neće vas razočarati, osim što smo uživali u ispijanju vrhunske kave, kušali smo i mimose s prirodnim iscijeđenim sokom od naranče. Ovaj predivno uređen bistro i bar ispunio je sva naša očekivanja i definitivno ćemo se vratiti!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram (@boogielab_zagreb)

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0