Ovog ljeta unajmite Pelegrini brod sa chefom s Michelinovom zvjezdicom

Šibenski restoran Pelegrini i njegov vlasnik i chef Rudi Štefan prepoznati su kao istinski tastemakeri hrvatske gastronomske scene. Ove godine pomiču ljestvicu još više te jedinstveno Pelegrini iskustvo sele na brod, pružajući vam priliku da unajmite Pelegrini brod na kojem je vaš skiper ujedno i chef s jednom Michelinovom zvjezdicom.

Rudi Štefan

Obilježite vama važan trenutak na jedinstven način

Idealna je ovo prilika ako želite obilježiti i proslaviti neki važan trenutak u životu na potpuno jedinstven način. Uronite u ljepotu mediteranskog ljeta te doživite senzacionalan pogled na šibenski arhipelag. Odmaknite se od užurbane obale i uživajte u malim stvarima kao što su plavo nebo i tirkizno more. Osvježite se u plavom Jadranu i upijajte ljepote krajolika koji oduzimaju dah pa se pridružite chefu Rudiju uz Pelegrini gurmanski paket.

Izleti se nude u opciji Boat Experience (koji traje pet i pol sati) te Sunset (koji traje sat i pol), a maksimalni broj gostiju je četiri. Za svaki izlet se slaže i jedinstvena vinska karta prema željama gostiju koja prati Pelegrini zalogaje.

Šibenik je stoljećima prikupljao recepte koji su se kroz generacije protkali u lokalnu tradiciju i kulturu. Velike svjetski poznate gastronomije ovdje su ostavile svoje tajne okuse, a mi ih rekreiramo s jedinstvenim Pelegrini potpisom”, kaže chef Rudi Štefan.

Autohtono i iskreno iskustvo

Pelegrini je danas puno više od restorana. Cilj im je ponuditi autohtono, iskreno i jedinstveno iskustvo. Okus im je kralj, a upravo lokalni okusi vladaju njihovom kuhinjom i predstavljaju stup kulinarske filozofije. Jelovnik se mijenja sezonski i u skladu s dostupnošću namirnica u okolini. Pelegrini nudi modernu interpretaciju tradicionalnih dalmatinskih okusa, crpeći svoju inspiraciju iz bogate gastronomske baštine lokaliteta u kojem žive. Svojom uslugom nastoje prenijeti ljubav prema gastronomiji kao pozivu i dalmatinsku životnu filozofiju.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0