Ovo su 3 stvari koje nećemo propustiti na ovogodišnjem Food Film Festivalu

Ovu ćemo godinu pamtiti po mnogočemu pa tako i nedostatku događanja, koncerata i festivala… Ipak, tračak “starog” života, dale su nam manifestacije na otvorenom koje se u rujnu održavaju u Zagrebu – naravno, poštivajući nova pravila – među kojima je i Food Film Festival.

U nešto izmijenjenom obliku “kino pod zvijezdama” održat će se od 4. do 13. rujna u parku Zrinjevac, a osim u filmskim projekcijama, moći će se uživati u ukusnim delicijama i koktelima. Što nikako nećemo propustiti pročitajte u nastavku.

FILMOVI

Ovogodišnje izdanje napravilo je zaokret u sadržaju te se neće prikazivati filmovi gastro tematike već holivudski blockbusteri i to baš oni koji su igrali u kinima prije nego što su, zbog pandemije virusa Covid-19, zatvorila vrata. Naši favoriti definitivno su dva girl power uratka – “One su bombe” i “Prevarantice s Wall Streeta” koji su na rasporedu 6., odnosno 7. rujna.

FOOD

Oko livade s koje se prate filmovi nalazit će se kućice domaćih ugostitelja koji će nuditi svoje verzije street food zalogaja. Pa će se tako moći kušati burgeri, pileća krilca i tortilje iz restorana kao što su Lari i Penati, Halpers, American Bar Dollar i mnogi drugi. Naš pick je ipak signature El Toro deep cheese burger s potpisom chefa Marija Mihelja.

FUN

Uz ukusne zalogaje, filmske hitove, svjež zrak i odličnu atmosferu, što nam još treba? Pa ne bismo se požalili na osvježavajuću limunadu, gin tonic ili neki od originalnih koktela koji se mogu pronaći u ponudi Tipsy kućice.

 

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0