Osvježavajuća, ljetna verzija gin tonica koju ćete stalno raditi

Visoke temperature je ovih dana zaista teško izdržati, a kad nemamo priliku uskočiti u more ili biti pod klimom, biramo savršeno rashlađena, osvježavajuća pića. Nedavno smo vam pisali o malo drugačijoj verziji populanog spritza s dodatkom soka od grejpa, a sad smo otkrili još jedan odličan ljetni recept za gin tonic koktel.

Riječ je o verziji tog, mnogima omiljenog ljetnog, osvježavajućeg koktela s dodatkom lubenice. Ovo se piće sve češće može pronaći na koktel karti zagrebačkih barova, a mi smo se potrudili otkriti kako ga napraviti kod kuće, – ako više volite tijekom ljeta uživati u svojem domu, na balkonu ili terasi. Gin tonic je zaista jednostavan koktel koji je gotov u samo nekoliko koraka, a sve što u njega dodati za ovu ljetnu verziju je malo soka lubenice.

@christines_bar

Watermelon, Gin & Tonic #cocktail #gin #fyp #watermelon #ginandtonic #tonic #elderflower #recipie #drink #muddle #bar #bartend #hendricksgin #monin

♬ t r a n s p a r e n t s o u l – WILLOW

Sve što vam je potrebno za ovaj brzinski koktel je gin i tonic po želji te lubenica. Preporučujemo da lubenicu nasjeckate na komadiće te da izvadite koštice koje se nalaze u njoj. Zatim komadiće lubenice stavite u posudu u kojoj ćete ih ispasirati u pire. Taj sok dodajte u čašu te ubacite nekoliko kockica leda. Dodajte 100 mililitara gina te 300 mililitara tonica. Po želji i ako imate ubacite i 100 mililitara sirupa od lubenice. Zatim sve dobro promiješajte i ukrasite piće sa kriškom limuna ili limete.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Pinterest

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0