Osjećate umor? Poboljšajte imunitet uz snažnu dozu vitamina C!

Prirodno i brzo dizanje imuniteta uz immundoc® DIREKT® koji sadrži najvišu dozu prirodnog vitamina C na tržištu

Immundoc® DIREKT® je napitak za prirodan i brz oporavak imuniteta, pakiran u praktične male dnevne doze, čija se formula aktivira jednim pritiskom na gumb. Jedinstvena formula sadrži najvišu dozu prirodnog vitamina C na tržištu, a jedinstveno pakiranje osigurava jednostavno uzimanje pripravka i visoku učinkovitost formule.

Imunitet pritiskom na gumb

Immundoc® DIREKT® dolazi u inovativnoj bočici koja čuva svježinu sastojaka, a upotreba je jednostavna: pritisnete čep bočice, protresete da se izmiješaju tekući i čvrsti sastojci i popijete. Osim 400 mg vitamina C iz višnje Acerole, immundoc® DIREKT® sadrži dodane vitamine C, D i E, selen i cink za dodatno poticanje imuniteta te rutin i vražju kandžu.

Immundoc® DIREKT® je uvijek svježe pripremljen, odmah spreman za korištenje, ugodnog okusa i snažnog djelovanja. Ova mala vitaminska bomba predstavlja efikasnu kuru kad god osjećate da vas hvata umor ili prehlada, ali i onda kada su svi oko vas bolesni pa želite preventivno podići imunitet. Preporučena doza za immundoc® DIREKT® je jedna bočica dnevno tijekom šest dana.

Pritisni, protresi, popij

Immundoc® DIREKT® u donjem dijelu sadrži tekuće sastojke: prirodni vitamin C iz ekstrakta acerole, vitamin E, selen i cink te ekstrakt vražje kandže, a u čepu čvrste sastojke: vitamin C dugog djelovanja, vitamin D i rutin.

Pritiskom na gumb koji se nalazi na vrhu čepa, čvrsti sastojci se spoje s tekućima i pomiješaju. Potrebno je još samo protresti bočicu i popiti svježe pripremljen napitak. Odvajanjem čvrstih od tekućih komponenti osigurava se svježina i učinkovitost svake bočice u pakiranju.

Sastojci koji potiču imunitet

Immundoc® DIREKT® sadrži čak 400 mg prirodnog vitamina C iz acerole, najviše na tržištu, jer prirodni vitamin C ima puno bolju apsorpciju u tijelu i daje brže rezultate. Acerola se smatra voćem s najvećim udjelom vitamina C i ima 20 puta više vitamina C od limuna. Rutin  je bioflavonoid koji ima antioksidativno i protuupalno djelovanje i pomaže apsorpciji vitamina C.

Ekstrakt vražje kandže ima antioksidativna svojstva i pomaže kod upala, bolova i alergija. Cink je jedan od elemenata koji je prijeko potreban za nesmetano funkcioniranje imunološkog sustava. Selen štiti naše tijelo od infekcija i oksidativnih oštećenja, a njegov adekvatan unos doprinosi očuvanju zdravlja. Zajedno čine snažnu i djelotvornu formulu koja osnažuje imunitet.

Immundoc® DIREKT® je dostupan ljekarnama i specijaliziranim prodavaonicama.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0