Noel Bread & Deli pripremio idealne poslastice za blagdanski stol

U Noel Bread & Deliju zavladali su novi, neodoljivi mirisi jer su u pećima božićni kruh, babke nadjevene cimetom i bademima ili makom; keksi od čokolade, lješnjaka i heljde; aromatični kolač od mrkve s orasima te neodoljivom dozom toplih začina, baš kao i brojne druge poslastice iz pekarske ponude koje potpisuju chef Bruno Vokal i majstor pekar Nikša Mandić, a koje će oduševiti vaše nepce. 

Ne propustite probati poslasticu koja je usavršena u svakom detalju – božićni kruh. Tijesto fermentira tijekom 24 sata, a za to vrijeme Noelov tim priprema kandirane viške naranče, moči sultane u rum i usitnjava bademe te priprema začine kako bi božićni kruh već na prvi griz izmamio uzdah zadovoljstva.

Od dizanih tijesta, u ponudi su i sočne babke punjene bogatim nadjevom od tostiranih badema, cimeta i šećera ili pak maka. 

Svi ljubitelji “suhih” kolača mogu konačno uživati u tri vrste domaćih, ručno rađenih keksa “pomaknutih” sastojaka. Mak, brusnice i čokolada će vas sigurno oduševiti jer se skladno nadopunjuju u keksu koji svojim oblikom i teksturom neodoljivo podsjeća na choko chip cookie. Interni favorit je svakako keks od čokolade, lješnjaka i heljde koji se gricka s apsolutnim zadovoljstvom, a i izgleda moćno. Na tronu zdravih grickalica, vrhunskog okusa, nalazi se keks od kandiranih badema, zobi i grožđica. 

I ljubitelji kremastih kolača će doći na svoje jer su aromatični muffini dobili “srce” od vrhunskog choco ganasha i mrvica zrna kakaa, dok se kolača od mrkve traži komad više.  Raskošne arome koje razvijaju topli začini u kombinaciji s ugodnom gorčinom iz bogatih komada oraha utkanih u sočan biskvit te nježnom kremom od sira, ovaj kolač favorit je naših kupaca.

U Noel Bread & Deliju vas i dalje čeka standardna ponuda vrhunskog kruha i peciva, koju smo nadopunili novim kruhom od heljde i riže. Tako na jednom mjestu možete pronaći baš sve što vam treba za blagdanski stol koji će vaše ukućane i goste oduševiti već na prvi griz.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0