Nema tuluma večeras? Uvijek imamo Teleparty za zajedničko gledanje filmova i serija!

Društveno distanciranje koje ove godine prakticiramo utjecalo je i na neke od najdražih aktivnosti – gledanje filmova i serija u paru, s društvom, komentirajući radnju uz kokice te smijući se i plačući s glavnim likovima (o tome koliko nam nedostaje zajednički odlazak u kino da ne pričamo).

No, tu u pomoć uskače Teleparty, servis donedavno poznat pod nazivom Netflix Party, koji je doskočio i toj prepreci pa sada možete baš sve što želite, u obliku chata za vrijeme trajanja filma ili serije, prokomentirati s prijateljima! Novi je to način gledanja  sadržaja streaming servisa kojeg od sad možete koristiti na Netflixu, Disneyu, HBO-u te na Hulu. Do slavlja nam večeras i nije, ali druženje s prijateljima uz neki holivudski uradak, slasne zalogaje i pića, uvijek nas ostavljaju u dobrom raspoloženju.

Kako funkcionira?

  • Na službenoj stranici instalirate ekstenziju Teleparty za browser Google Chrome.
  • Po završetku instalacije, u gornjem desnom kutu vidjet ćete ikonu ekstenzije sa slovima TP.
  • Upišite URL platforme čiji sadržaj želite gledati, primjerice Netflix, te pokrenite željeni sadržaj.
  • Kako biste kreirali chat kliknite na spomenuti ikonu TP te podijelite URL kako biste pozvali prijatelje.

Ako je vas netko pozvao na party, dovoljno je samo kliknuti na poslani URL, a potom na ikonicu Teleparty. U slučaju da nemate ideje što gledate ili ste se odlučili na cjelovečernji maraton filmova ili bingeanje serija, u nastavku pronađite naše Netflix preporuke.

Bridgerton

Ova je serija u posljednjih tjedan dana pomela konkurenciju na Netflixu. Bazirana na knjigama američke autorice Julie Quinn, radnja prati osmero braće i sestara visokog londonskog društva te njihovu potragu za srećom i ljubavlju.

Home for Christmas

Prva norveška serija na Netflixu upravo je dobila drugu sezonu, koja je jednako fantastična kao i prva. Johanne, tridesetogodišnja medicinska sestra, oporavlja se od prekida te smišlja kako će na božićnu večeru s obitelji ipak povesti dečka i time preskočiti poglede sažaljenja.

Death to 2020

Death to 2020 je mockumentary kreatora serijala “Black Mirror” Charlieja Brookera i Annabel Jones u kojoj niz izmišljenih likova raspravlja o američkim i britanskim događajima 2020. godine, uključujući pandemiju uzrokovanu virusom COVID-19 i predsjedničke izbore u Sjedinjenim Američkim Državama.

Što se tiče streaming platforme HBO, odlične su vijesti da su na njoj dostupni baš svi filmovi o Harryju Potteru, ali odnedavno i oni o tajnom agentu 007 – Jamesu Bondu! Uz to, preporučujemo da započnete s gledanjem serija Stjuardesa , Normal People, te Četiri vjenčanja i sprovod. Želimo vam dobru zabavu!