Serije idealne za gledanje iz jednog daha

Sigurno vam je već dosadilo biti kod kuće, no ovo je idealno vrijeme da stignete pogledati serije za koje možda prije niste imali vremena ili niste imali prilike. Evo nekoliko odličnih, laganih serija za potpuno opuštanje, idealnih za binge-watching, odnosno za gledanje cijele sezone odjednom.

Single Parents


Ako volite Modern Family, ovo je odlična serija za vas. Komična serija prati nekoliko samohranih roditelja s djecom iste dobi, koji se svakodnevno druže i uskaču jedni drugima kad je potrebno. Vesela, jednostavna i humoristična serija!

Hi-Fidelity


Iako je napravljena po uzoru na film, koji zaista nije ništa posebno, ova je serija s izvrsnom Zoe Kravitz daleko od toga. Zoe je vlasnica dućana ploča u New Yorku te se kroz cijelu sezonu oporavlja od bolnog prekida i pokušava shvatiti gdje je zeznula u bivšim, velikim ljubavnim odnosima.

The Marvelous Mrs. Maisel


Emmyjima okrunjena serija vodi nas u život Miriam Maisel, uzorne supruge i majke iz židovske obitelji koja otkrije svoj talent za stand up komediju te sasvim nenadano počne graditi karijeru u tom smjeru. Jedna od bolje napisanih i produciranih serija!

Superstore

Serija koja se vrti oko života radnika super marketa Cloud 9 puna je smiješnih likova i nevjerojatnih karaktera. Iako ne zvuči obećavajuće, likovi su toliko smiješni da nema šanse da vam ne izvuče osmijeh na lice.

Kim’s Convenience


Radnja ove serije smještena je u Torontu, a tiče se obitelji Koreanaca koji vode mali dućan. Tvrdoglavi, škrti otac, simpatična majka i dvoje odrasle djece od kojih jedno ne priča s ocem, čine duhovitu i veselu seriju.

Four Weddings and a Funeral 

Napravljena po uzoru na istoimeni hit film, radnja serije odvija se u Londonu, u kojeg na vjenčanje prijateljici stiže jedna od članica ekipe s faksa, koja radi u Americi i u koju je jedan od prijatelja smrtno zaljubljen.

Bonding


Netflixova serija čije epizode traju oko 15 minuta bavi se životom studentice koja, kako bi zaradila, radi kao domina koja ispunjava otkačene seksualne želje svojih klijenata. Za pomoć na poslu angažira svog gay prijatelja i tu počinje hrpa smiješnih situacija.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0