Nadomak Splita otvoren Tramonto Bar u kojemu ćete uživati u okusima Azurne obale
Kako vrućine rastu i ljeto eksplodira u svom punom sjaju, počinjemo razmišljati o čarobnim mjestima gdje ćemo provesti vruće dane i prozračne noći, s našim voljenima, ali čak i sami. Barovi uz more savršeno su mjesto za odmak od užurbanog života, uživanje u pogledu na beskrajno plavo more, uz koktel ili sladoled.
Upravo takvo mjesto je i nedavno preuređen Tramonto bar Le Meridien Lav resorta nadomak Splita. Smješten na šetnici marine, Tramonto bar nudi slatke okuse ljeta u neodoljivoj, elegantnoj atmosferi. Bilo da ste u potrazi za osvježenjem, savršenim mjestom za proslaviti neki važan trenutak, ili jednostavno želite provesti lijeno poslijepodne – domaći gelato i elegantni kokteli savršen su spoj za svaku priliku.
Le Meridienovi ljetni programi Au Soleil i Le Scoop koji odaju počast francuskom nasljeđu brenda, Azurnoj obali i Mediteranu s polovice prošlog stoljeća inspirirali su profinjen ambijent Tramonto bara, a nit vodilja kod preuređenja ideja je o vječnom ljetu gdje dobre vibracije i savršeno rashlađen rosé ne prestaju teći.
U suradnji s jednim od najpoznatijih provansalskih roséa, onog francuskog brenda Whispering Angel napravljenog od najkvalitetnijeg grožđa iz regije Côtes de Provence, nastao je i sorbet koji nikako ne smijete propustiti. Kombinacija svježeg voća, od kojeg se sorbet u Tramontu radi i roséa poslužuje se zajedno, a naša je preporuka da u njemu uživate u vrijeme zalaska sunca i osjetite čaroliju “zlatnog sata” kada se Tramonto pretvara u očaravajuće mjesto za uživanje.
Le Scoop program sadrži još jedan ljetni klasik – gelato, čiji će vas promišljeni okusi inspirirani mediteranskim ljetnim odredištima oduševiti od prvog trenutka.
Ne dozvolite da najljepše godišnje doba samo proleti, uzmite si trenutak za uživanje u bojama, mirisima i okusima Mediterana, druženje s dragim ljudima i maštanje o vječnom ljetu.
* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.
Fotografije: John Pavlish