MagMe Pick: Zara torbica

Već smo pisali o torbicama idealnima za ljetne prilike i odlaske na plažu. U pravilu tad uvijek tragamo za onim izrađenima od rafije, ratana ili platna, kao tri materijala koje vežemo uz toplije mjesece. Ovih smo dana na službenoj stranici španjolskog brenda Zara zamijetili idealan ljetni modni dodatak, no ovog se puta radi o torbici rezerviranoj za večernje prigode.

Naime, high street brend predstavio je clutch model u izradi od ratana kojem posebnost donosi i gornja drvena ručka. Čvrste strukture i minaudière siluete, radi se o preslatkom odabiru koji će obožavati ljubiteljice ženstvenog stila. Jednako tako, radi se o nešto drugačijem clutchu od onakvih kakve smo navikli viđati i Zara je servirala model koji će sigurno polučiti veliki uspjeh.

Torbicu je najljepše kombinirati uz ležernije lanene ili pletene haljine i druge materijale karakteristične za ljetne prigode. Može se nositi u ruci, no krasi je i zlatni tanki lanac s pomoću kojeg ga možete nositi na ramenu. Definitivno se radi o najslađem ljetnom modnom dodatku koji smo vidjeli ove sezone.

Torbica je dostupna za kupnju na službenoj stranici španjolskog brenda po cijeni od 39,95 eura i dodajemo je na listu želja ovog ljeta!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0