Pletena torba je must have za ljeto! Pronašli smo jednu koja izgleda chic i oduševljava kvalitetom

DeMellier je britanski brend čije torbe posljednjih godina brojne influencerice obožavaju jer se radi o onima koje spajaju klasiku i kvalitetu, no pritom imaju nešto pristupačniju cijenu od modela renomiranih modnih kuća. Kao najpopularniji model tijekom prošlih sezona definitivno se iskazao model New York koji je najbolji primjer elegancije i klasike koju njeguje taj londonski brend. No, kad odabiremo torbe za topliju sezonu, a posebice one za plažu, onda je najchic odabrati pletenu torbu, a jednu smo takvu pronašli u asortimanu ovog brenda!

Radi se o torbama koje su omiljen komad Parižanki i definitivno su one te koje su popularizirale ovaj model. Osim što se koriste kao košare za odlazak na tržnicu, praktična su i elegantna opcija za brojne druge prilike, od gradskih šetnji do odlaska na plažu, s obzirom na to da vam u nju stane sve što vam je potrebno za dan. Takve su torbe obično izrađene od pletene slame ili ratana i krase ih čvrste ručke za jednostavno nošenje.

Demellier Santorini torba najbolji je prikaz elegantnog ljetnog komada koji je ručno tkan u Maroku od 100-postotnog prirodnog palminog lišća. Svaka je torba unikatna kreacija i njezine ključne značajke su kožnati pojas koji drži tijelo torbe i dvije kožnate tučke koje su dovoljno dugačke da ih možete nositi preko ramena. Ono što ovaj model čini i praktičnim je to što je u unutrašnjost lako stanu sve dnevne potrepštine i savršen je suputnik za odlazak na plažu.

Torba je predstavljena u pet različitih varijacija boja kože – crnoj, bijeloj, smeđoj, baby pink i koraljnoj nijansi.

Svaka je košara rezultat ručne izrade što svaki komad čini jedinstvenim i malo drugačijim. Gornji i donji rub torbe su početna i završna točka procesa tkanja i stoga su vidljive blage krivulje, što daje šarmu i ljepoti ovog rukotvornog proizvoda.

No, osim što se radi o najchic torbi za plažu, nedvojbeno je da je ovaj komad iznimno chic i za brojne druge prigode i sigurno će lijepo izgledati uz brojne kombinacije, od onih ležernijih uz traperice i majicu, pa sve do kombinacija uz haljine i suknje. Model Santorini je dostupan za kupnju putem službene stranice brenda Demellier po cijeni od 330 eura.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Demellier 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0