Ova torba osvojila nas je na prvu, a u limitiranoj verziji dostupna je još samo kratko

Ovog ljeta već smo pisali o odličnom modelu torbe The Midi New York, londonskog brenda DeMellier, koji izgledom i kvalitetom može konkurirati dizajnerskim torbicama. Od tada nam je ova torba pri vrhu wishliste kada se radi o everyday modelima, pa nas je s razlogom bila razveselila vijest da je lansirano limitirano izdanje u tamno smeđoj boji. Ovaj model kreiran je u suradnji s influencericom Claire Rose, no s obzirom na njenu popularnost, radi se o modelu koji je konstantno rasprodan. Zato je dobra vijest da su obnovili zalihe ali, kako je i sama influencerica najavila, radi se o posljednjoj nadopuni ovog it modela.

DeMellier New York Midi torbica srednje je veličine, savršene za sve što vam je potrebno tijekom dana, a nije ni prevelika silueta da ćete s njom izgledati čudno ako ćete je nositi navečer – jednostavno rečeno, ovo će vam postati go-to torba. Elegantan model inspiriran je užurbanim njujorškim lifestyleom i arhitekturom tog grada. Moderna, ali ujedno i sofisticirana silueta ovog brenda osigurava mu dugovječnost, a remenčić i zlatna kopča te mekana, teksturirana koža daju ovoj torbi dozu luksuza.

The Midi New York x Claire Rose model pronaći ćete po cijeni od 495 eura, u nijansi Espresso Small Grain. Super je što svoju torbu pri narudžbi možete učiniti posebnom dodajući monogram, i to potpuno besplatno, označavajući tu opciju na webshopu tijekom kupovine. Tako ćete moći izabrati želite li da vaši inicijali budu ispisani zlatnim ili pak bezbojno otisnuti u kožu.

A u slučaju da propustite nabaviti ovaj limitirani model, The Midi New York model pronaći ćete u drugih 7 varijanti boja – možete birati između nekoliko nijansi bež boje, zelene, bijele i dvije varijante crne, te modela od rafije.

Ova torba je svakako jedan od timeless modela, a za koji vjerujemo da ćete ga moći nositi dugi niz godina, pa se samim time čini kao ulov koji ne smijete propustiti!

Fotografije: DeMellier, Claire Rose

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0