MagMe Pick: Zara jakna od umjetne kože

Kad su u pitanju kožnate jakne, sa sigurnošću možemo reći da one baš nikad ne mogu dosaditi – od motociklističkih modela preko onih oversized s vibrom 90-ih pa sve do kožnatih bomber modela, riječ je o svestranom modnom komadu koji svatko može prilagoditi svojem stilu.

Kvalitetnu kožnatu jaknu po pristupačnoj cijeni danas i nije toliko teško pronaći zbog bogate ponude u high street dućanima kao što su Zara, Mango i H&M, a nama je za oko zapela jedna od umjetne inačice kože za koju vjerujemo da ćemo je uskoro početi viđati na zagrebačkim ulicama.

Zara je omiljen high street brend brojnim Zagrepčankama i go-to adresa za kupnju basic komada i traperica, ali i party haljina, kaputa i jakni od umjetne kože. Ovaj model nije tipičan pa je mnogima možda prošao ispod radara, a ističe se krojem koji nalikuje bomberici, ali u sofisticiranijoj verziji.

Jakna s visokim ovratnikom i dugim rukavima dostupna je u samo u crnoj nijansi, a na prednjoj strani se nalaze i džepovi s preklopom. Donji rub jakne sa stražnje strane je elastičan, a jakna ima i skrivene metalne gumbe.

Ono što volimo kod Zare su minimalistički modeli koje možemo uklopiti u već postojeću jesensku garderobu i tako je malo osvježiti. A upravo je takva ova jakna koja će idealno kombinirati u svakodnevnim outfitima, uz traperice,  jednobojni pulover i dobar par gležnjači. Pogriješiti ne možete ni u business casual varijanti – ova će jakna pristajati i uz hlače od odijela koje inače nosite u poslovnim prigodama.

Model je dostupan za kupnju u Zara dućanima ili putem webshopa, a cijena jakne je 39,95 eura. Ulovite je na vrijeme jer bi se brzo mogla rasprodati!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0