COS

25 svečanih haljina iz high street kolekcija

Približava se party sezona, što znači da će vam uskoro sa svih strana pristizati pozivnice za svečana događanja, domjenke, tulume i slično. Ono na što najmanje vremena želimo trošiti u trenucima kad bi se mogli zabavljati i družiti s ljudima koje volimo je odabir outfita i predugo stajanje ispred ormara u kojem “nemamo ništa za odjenuti”.

Uloviti dobru party haljinu za nadolazeću sezonu zato je dobar potez jer ćete je zasigurno imati priliku odjenuti nekoliko puta u različitim varijantama. Pritom ne morate potrošiti čitav mjesečni shopping budžet na jedan komad već se odlični svečani modeli mogu pronaći i u high street kolekcijama.

Massimo Dutti Studio

U kolekcijama popularnih high street brendova kao što su Massimo Dutti, COS, Arket, H&M, & Other Stories, Zara i Mango može se pronaći zaista pregršt modela koji će se se uklopiti u svačiji stil, od klasičnih slip modela sve do statement mini haljina.

Ponudom dominira crna boja, koja se smarta otmjenom, no to ne znači da u svečanim prigodama ne možete nositi i boje. U Zara kolekciji možete pronaći nabranu crvenu haljinu, & Other Stories je predstavio jednostavan, a efektan model u smaragdno zelenoj, dok u ponudi brendova Arket i Massimo Duti možete pronaći ružičaste modele.

Kad su materijali u pitanju, u hladnijoj sezoni u fokus dolazi baršun, ali i šljokice, pa se i takvi modeli već sad mogu pronaći u high street dućanima. Najljepše svečane haljine koje trenutačno možete kupiti u high street dućanima otkrijte u nastavku.

Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Mango
H&M
H&M
H&M
H&M
Arket
Arket
Arket
Arket
& Other Stories
& Other Stories
COS
COS
COS
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Massimo Dutti, COS, Arket, H&M, & Other Stories, Zara, Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0