@iliridakrasniqi

20 najljepših gležnjači koje trenutačno možete kupiti

Jesenski dani ne mogu proći bez kvalitetnog para čizama, a upravo se takvi već sad mogu pronaći u aktualnim kolekcijama dizajnerskih i high street brendova. Ono što je primjetno na prvu je činjenica da su in komadi inspirirani kaubojskim stilom, da se vratio animal print te da je omiljeni materijal dizajnera kad su gležnjače u pitanju – brušena koža.

Iako se taj materijal ne preporučuje nositi tijekom kišovitih dana takvi modeli ipak djeluju najprivlačnije, a uz one kaubojske poput popularnog Khaite Dallas modela, od takvog materijala može se pronaći i pregršt gležnjači u minimalističkom stilu poput onih s potpisom brendova Toteme i Isabel Marant koje krasi praktična kitten heel potpetica.

@iliridakrasniqi nosi minimalističke crne gležnjače

Kad su kaubojke u pitanju, većinu modela krasi tipična blok potpetica, bilo da je riječ o onoj od svega nekoliko centimetara pa sve do modela s višom potpeticom poput gležnjači brenda Saint Laurent.

Iako ponudom dominiraju klasični crni modeli te oni u nijansama karamele i čokolade, ove sezone očekuje nas i povratak zmijskog uzorka. Takve smo modele već pronašli u kolekcijama brendova Jil Sander i Paris Texas, a ako ipak niste dovoljno odvažni za takve čizme, a ne želite ni nešto sasvim neutralno, možete isprobati gležnjače u otmjenoj bordo nijansi, koja je it boja sezone, a koje su predstavili brendovi Aeyde i Zara.

U nastavku otkrijte više od 20 modela najljepših gležnjači iz aktualnih jesenskih kolekcija high street i dizajnerskih brendova.

Khaite (MyTheresa)
Zara
Zara
Zara
Zara
Mango
Mango
Jil Sander (MyTheresa)
Paris Texas (MyTheresa)
Isabel Marant (MyTheresa)
Toteme (MyTheresa)
H&M
COS
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Aeyde
Aeyde
Saint Laurent (Net-a-Porter)
Isabel Marant (Net-a-Porter)
Aquazzura (Net-a-Porter)
Isabel Marant (Net-a-Porter)
By Far (Net-a-Porter)
Gucci (Net-a-Porter)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MyTheresa, Net-a-Porter, Massimo Dutti, H&M, COS, Zara, Mango

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0