Reformation

Komadi u ovoj nijansi uvijek djeluju otmjeno, a ove je sezone jako popularna!

S dolaskom hladnije sezone u fokus dolaze tamnije boje, a ove jeseni, umjesto crne i tamnosive biramo boju crvenog vina, u kojoj sve djeluje nevjerojatno otmjeno. Iako ova nijansa pripada u klasične jesenske, ove je godine iznimno popularna. Trend je započeo na modnim pistama brendova Hermes i Victoria Beckham, između ostalih, a ubrzo se prebacio i u high street kolekcije. Potpunu otmjetnost postići ćete total bordo lookom, ali i pokoji modni dodatak u toj boji kao što su čizme, remen i torbica dat će svakom looku dozu elegancije.

@dawn.tan

Ovu boju možete tretirati kao neutralnu poput bež te je i s njom kombinirati, izgledat će sjajno na tamni traper te sve komade na tamnoplavoj nijansi. Isto tako, zlatni detalji dodatno će podići outfite s bordo nijansom. Ovo je odličan način za dodati malo boje u svoju jesensku garderobu, a koja će se s lakoćom stopiti s ostatkom jesensko-zimske garderobe. Osim u obliku kožnatog sakoa ili pulovera, u svakodnevnim varijantama, komadi u boji crvenog vina bit će prikladni i za odlazak na neko jesensko vjenčanje. U nastavku otkrijte naše favorite iz high street i dizajnerskih kolekcija.

Reformation
Saint Laurent (Net-a-Porter)
Reformation
Reformation
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
JW Anderson (Farfetch)
Nicholas (Farfetch)
Chloe (Farfetch)
Sezane
Closed (Farfetch)
Anine Bing
Neous (Zalando)
Saint Laurent (Farfetch)
Khaite
Manolo Blahnik (MyTheresa)
COS
Arket
Arket
Mango
Rixo (Net-a-Porter)
Victoria Beckham (Net-a-Porter)
JW Anderson (Net-a-Porter)
Zimmermann (Net-a-Porter)
Loulou Studio (Net-a-Porter)
Saint Laurent (Net-a-Porter)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Mango, Zalando, MyTheresa, Farfetch, Net-a-Porter, Reformation, Anine Bing

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0