MagMe Pick: Prugasta torba DeMellier

O tome koliko smo oduševljeni jednim od njihovih modela – New York, pisali smo prije gotovo godinu dana, a u tom se periodu britanski brend DeMellier nametnuo kao jedan od najbrže rastućih brendova srednje kategorije čiji komadi iz sezone u sezonu postaju dio garderobe svjetskih it djevojaka.

Uspijevaju u tome da svaka nova kolekcija nadmaši onu prethodnu, a njihovoj popularnosti pridonose i suradnje s influencericama kao što su Claire Rose Cliteur i Felicia Akerstrom. Svojom minimalističkom estetikom uspjeli su zadiviti žene diljem svijeta, a jedan od razloga kojim su osvojili brojne obožavateljice su i cijene koje omogućavaju kupnju kvalitetne kožnate torbe, čiji je dizajn na razini renomiranih kuća.

Za sezonu proljeće/ljeto predstavili su novu kolekciju, a u sklopu nje i limitirano izdanje torbica u suradnji sa shopping platformom MatchesFashion. Predstavljeno je nekoliko različitih modela, ali nama se posebno svidio model New York, u ovom izdanju predstavljen u kombinaciji prugastog platna i kožnatih detalja. Dostupne su tri varijante limitiranog modela – u žutoj, plavoj i smeđoj boji.

Ovo limitirano izdanje popularnog modela moći ćete nositi tijekom cijelog ljeta, a smeđe-bež kombinacija bit će jednostavna za kombiniranje sa zemljanim tonovima koje možete nositi i u jesen. Cijena ovog modela, koji je dostupan za kupnju samo putem MatchesFashion platforme, iznosi 595 eura. U nastavku pogledajte sve detalje torbice, a klik na fotografiju vodi vas do proizvoda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: MatchesFashion

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0