Louis Vuitton oduševio Cruise kolekcijom torbi

TWA Flight Center u New Yorku na međunarodnom aerodromu John F. Kennedy, otvoren je 1962. godine u vrijeme kada se putovanje zrakoplovom smatralo luksuznim i glamuroznim. Sada, gotovo 20 godina nakon njegova zatvaranja, ova kultna lokacija postala pozadina za izložbu Louis Vuitton Cruise kolekcije za 2020. godinu, koja se održala ranije ovog tjedna.

Kreativni direktor Nicolas Ghesquière nadahnut je ovim zaboravljenim arhitektonskim draguljem, koje će uskoro biti pretvoreno u hotel. Ghesquière je jednom prošao kroz čvorište 90-ih, kada je još uvijek bio funkcionalan terminal zračne luke. Rekao je da je to iskustvo koje nikada neće zaboraviti. Sada, dok se terminal pretvara u hotel, Ghesquière je bio nadahnut i očaran oživljavanjem. Kolekcija Cruise 2020 obuhvaća sve ono što je glamurozno putovanje zrakoplovom predstavljalo šezdesetih i ranih sedamdesetih. Kolekcija Cruise 2020 slavi američku fascinaciju međunarodnim putovanjima i specifičnom francuskom kulturom, zbog čega je New York savršen grad-domaćin ove izložbe/revije.

Kolekcija je potpuno inspirirana pozadinom u kojoj je prikazana, sa strukturiranim komadima koji podsjećaju na odjeću stjuardesa.

Torbe su ipak glavne zvijezde ovakvih revija, a na njima smo mogli vidjeti sve- od kultnih oblika i novih klasika kao što je Dauphine, što je prikazano u reljefnom obrnutom monogramu kao i nekoliko novijih verzija. Alma je također bila nanovo osmišljena za kolekciju Cruise 2020, s novim detaljima na lancu i malom kožnom oznakom s natpisom ‘Louis Vuitton’.

U nastavku donosimo sve torbe kolekcije Cruise 2020.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0