MagMe Pick: Zara svečana haljina

Dolaskom proljetnih mjeseci, približavamo se vremenu sve češćih svečanih događanja na koje ćemo biti pozivani. A kad se radi o idealnom modnom odabiru za takve prilike, nesumnjivo je da u tome prednjače elegantne haljine. Jednu smo takvu ovih dana pronašli u novoj kolekciji high street brenda Zara! Radi se o komadu koji nas je osvojio na prvu i koji dodajemo na listu svojih želja za najveće svečanosti.

@georgwhite

Trying on looks for my holiday. This dress is new in Zara, thought she was beautiful. Shall i keep or return? #holidaylooks #ootd #newinzara

♬ Dreams – shawty 🌙

Posljednjih tjedana, asortiman ovog španjolskog brenda vrvi fantastičnim komadima koji se doimaju kao da se radi o kakvim dizajnerskim kreacijama. Upravo je takva i ova haljina koju krasi izrazito posebna silueta.

Haljina je izrađena u izrazito dugačkom kroju s elastičnim ravnim dekolteom. Osmišljena je u teksturiranoj tkanini koja izgleda iznimno elegantno, a posebnost komada se krije upravo na dekolteu na kojem se nalazu teksturirana tkanina u oblika velikih cvjetova. Taj detalj haljini nesumnjivo daje chic i impozantan izgled.

Istovremeno se radi o komadu koji će obožavati ljubiteljice ženstvenog, ali i minimalističkog stila. Zara je ovime servirala svevremenski komad u prljavo bijeloj nijansi, idealan za dnevne i večernje svečanosti. Haljinu je najljepše kombinirati uz sandale s ravnom potpeticom za dnevne svečanosti, dok u večernjim varijantama uz nju možete odabrati sandale s višom potpeticom i tako stvoriti sofisticirani look.

Haljina je dostupna za kupnju na službenoj stranici španjolskog brenda u veličinama od S do L po cijeni od 49.95 eura. S obzirom na to da se radi o izrazito pristupačnoj cijeni za ovakav prekrasan i profinjen komad, predlažemo da požurite s kupnjom!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0