Lidija Lešić predstavila My Choice kolekciju koja vrišti ljeto

Hrvatski modni brend My Choice predstavlja svoju najnoviju ljetnu kolekciju koja donosi dašak romantičnog Mediterana u naše najdraže ljetne outfite. Naziv “Festina Lente”, što znači “požuri polako”, savršeno oslikava strpljenje i vrijeme potrebno za izradu ručno rađenih komada, ali i šarm otočkog života gdje vrijeme prolaze sporije, kvalitetnije, ispunjenije…

U kolekciji se nalaze dva nova modela kupaćih kostima. Napravljeni od visokokvalitetnih materijala koji osiguravaju dugotrajnost i udobnost, idealni su za sunčane dane na plaži. Uz kupaće kostime, kolekcija sadrži i dva heklana kompleta – jedan s hlačama i topom te drugi sa suknjom i topom. Oba su dostupna u dvije varijante, potpuno jednobojni ili s rubom u baby plavoj boji.

Svi modeli su one size, prilagodljivi različitim tipovima tijela, čime se naglašava inkluzivnost i univerzalna ljepota. Tu je i novi model šeširića bež boje, koji dolazi u jednobojnoj varijanti ili s plavim rubom. Velika heklana torba, koja se ponovo vraća u ovoj kolekciji, posebno se ističe s utrošenih 2200 metara konca. Zaokružujući kolekciju, tu su i elegantne naušnice smeđe ili off-white boje, izrađene od papirnog konca.

My Choice nastavlja slaviti ručni rad i kvalitetu kroz svaku novu kolekciju, pružajući jedinstvene i bezvremenske modne dodatke. Svaki komad iz kolekcije odražava strast prema detaljima i predanost očuvanju tradicije ručne izrade, što je srž brenda. Želja je istaknuti važnost slow fashiona, odnosno sporog i predanog pristupa u izradi odjeće. Mirni, romantični, otočki način života, koji inspirira ovu kampanju, podsjeća na ljepotu života u sporijem ritmu, tijekom koje se cijeni svaki trenutak i svaki detalj.

Snimanje kampanje održalo se na prelijepom otoku Visu, gdje su osunčane kadrove zabilježili talentirani Danko Šimunović i Prosper Filipović. U ulozi modela ponovno našla vlasnica brenda Lidija Lešić, uz Klaru Blažević, čija je prirodna ljepota savršeno upotpunila kolekciju.

Za više informacija posjetite webshop mychoice.hr ili Instagram profil brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Danko Šimunović i Prosper Filipović

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0