@alisontoby

Izbor najljepših party torbica za ovu sezonu

Kraj godine polako se približava, a to samo znači da ćemo uskoro morati početi pripremati modnu kombinaciju za “najluđu” noć u godini. Nakon što smo vam pisali o bundicama idealnim za svečane kombinacije, šljokičastom Mango kompletu, H&M party haljini i o štiklama koje vam trebaju za ovogodišnje tulume, vrijeme je da zaokružimo ovo poglavlje i otkrijemo vam izbor najljepših party torbica.

@sobalera nosi metalik clutch Bottega Veneta Pouch

Kad je riječ o blagdanskom ili party looku, važni su detalji. Naravno da ne možete pogriješiti sa šljokicama, metalik odsjajem i blještavim kristalićima, ali ponekad je dobrom party outfitu potrebno i malo više. U tom slučaju idealno je poigrati se s modnim dodacima baš kao što su torbice.

@le.petit.colette

 

Na društvenim mrežama redovito viđamo popularne clutch modele brenda Bottega Veneta u metalik ili šljokičastim verzijama, Prada torbice ukrašene kristalićima ili, pak, Alaïa Le Coeur model, a uz te popularne dizajnerske torbice, bogata se ponuda može pronaći i u high street dućanima.

@hilarystyling

👸🏼👑💛✨ @Mango #partybag #goldenbag #sparklybag #goldbags #minibag

♬ original sound – ♫🎧♫

Kad su party torbice u pitanju, Zara definitivno prednjači izborom modela ukrašenim ljuskicama koje se presijavaju ili, pak, metalik modelima, ali se fantastični modeli mogu pronaći i među novitetima brendova Mango i H&M.

U nastavku donosimo izbor najljepših party torbica iz high street i dizajnerske ponude.

Bottega VenetaAlaiaPull&BearPradaH&MMangoZaraZaraGivenchyMiuMiuZaraMangoMangoThe Attico (MyTheresa)Rabanne (MyTheresa)Alaia (MyTheresa)Prada (MyTheresa)Saint Laurent (MyTheresa)The Attico (MyTheresa)Jimmy Choo (MyTheresa)Aquazzura (MyTheresa)Jimmy Choo (MyTheresa)Saint Laurent (MyTheresa)ZaraZaraZaraZaraZaraZaraZaraZaraATP AtelierMangoMangoMangoAlaia (MyTheresa)Bottega Veneta

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0