Alaïa Le Coeur – najpoželjnija torbica sezone

Legendarna pariška couture kuća, koju je osnovao dizajner Azzedine Alaïa, proživljava pravu renesansu, a sve zahvaljujući tome da su njihove komade u posljednje vrijeme nosile neke od najvećih zvijezdi današnjice kao što su glazbenice Beyoncé, Rihanna i Dua Lipa te manekenka Kaia Gerber. Komade slavne modne kuće obožavaju žene diljem svijeta, a sve zato što je riječ o vječnim modelima koji će uvijek biti in. Ono što je bio moto osnivača kuće – “Opsjednut sam time da činim žene lijepima. Kad kreirate s tima na umu, kreirate stvari koje ne mogu izaći iz mode”, nastavio je raditi i kreativni direktor Pieter Mulier.

Fanny Ekstrand

Iako su modeli ove modne kuće traženi i dobro poznati modnim insadjericama, ništa im toliko nije osvojilo srce kao torbica u obliku – srca! Riječ je o Alaïa Le Coeur modelu koji nosi titulu najpoželjnije torbice sezone, a primijetili smo je na stylish damama kao što su Sophia Roe, Tina Kunakey, Claire Rose Cliteur, Marie von Behrens-Felipe, Anne-Laure Mais, Yoyo Cao, Nina Sandbech i druge.

View this post on Instagram

A post shared by Sophia Roe (@sophiaroe)

Riječ je o torbici u obliku motiva srca koja je, osim što lijepo izgleda, i praktična jer je idealne veličine da vam u nju stanu sve esencijalne stvari koje bi vam mogle zatrebati tijekom večeri. Ovaj je model idealan za svečanije trenutke, pogotovo ako odaberete model u lakiranoj crnoj koži ili, pak, metalik srebrnu verziju, no influencerice su pokazale kako se jednako dobro uklapa i u svakodnevne kombinacije.

Uz ranije spomenute modele u lakiranoj i metalik koži, dostupna su tri modela od glatke, mat teleće kože u crnoj, crvenoj i bijeloj nijansi. Zbog jedinstvenog oblika, bit će to model koji će svi primijetiti na vama, a možete ga nositi prebačenu preko ramena ili kao crossbody torbicu. Mala crna haljina i Alaïa Le Coeur torbica mogu biti go-to outfit za sve vrste svečanih događanja koje nam slijede, a u kojem ćete uvijek izgledati stylish i dati elegantnoj kombinaciji dozu razigranosti modnim dodatkom.

46797231hs_999_f46797232fh_999_f45667244rk_999_f45668075et_999_f46841297mx_999_f

Model torbice u obliku srca dostupan je za kupnju putem službene stranice francuske kuće po cijeni od 890 eura, a s obzirom na romantičan motiv, možete biti i idealan poklon ispod božićnog drvca za neku ljubiteljicu mode. Sve verzije možete otkriti u galeriji iznad, a u nastavku pronađite još inspiracije za kombiniranje ovih cool torbica.

Izzy Dilg
Claire Rose Cliteur
Licheng Ling
Cathy Algaba
Elsa Hosk
Nina Sandbech
Yoyo Cao
Anne-Laure Mais
Linne Klund
Moda Operandi
Maison Alaia

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Alaïa

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0