H&M party haljina koju ćete željeti nositi ovih blagdana

Ova je party sezona blještavija no ikad! Police high street dućana prepune su šljokičastih komada, a mi se ne možemo odlučiti koji nam je ljepši. Kao da lista već nije bila dovoljno dugačka – posebno su nam se svidjeli ovaj Mango komplet i Zara toaleta, sad nam je na radaru završila H&M midi haljina koja djeluje baš elegantno.

Ova šljokičasta midi haljina bez rukava s podstavljenim ramenima, savršeno ističe žensku siluetu i ima elegantan V-izrez i duboki prorez s prednje strane. Haljina je napravljena od svjetlucavih ljuskica koje prekrivaju čitavu haljinu, a ono što je čini još boljom je to što je napravljena od 95-postotnog recikliranog poliestera.

@altyna.ak

christmas party outfit 🎄✨ #christmaspartyoutfit #christmasoutfit #christmasparty #christmasoutfitinspo #sparklydress #christmassdress #sparkly #sequindress #christmasoutfitideas #christmas2023 #fashion #inspo #holidayoutfits #holidaylooks #partyoutfits #holidaypartyoutfit #christmaspartyoutfit #fyp

♬ Woman – BoA

Iako znamo da je ovo tip haljine koji se može nositi samo nekoliko puta u godini kao na svečanim prigodama ili dočeku Nove godine, ova haljina definitivno će privući poglede. Odlično će pristajati na različite cipele poput sandala na petu, visokih crnih čizmi s petom i cipela s potpeticom sa špic vrhom.

Ako još niste pronašli idealnu haljinu za nadolazeće proslave i ne želite potrošiti veliki iznos, onda je ovo definitivno haljina za vas. Cijena haljine je 59,99 eura, a pronaći je možete u H&M trgovinama i putem službene stranice.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: TikTok (@altyna.ak), H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0