Izdvojili smo 20 najljepših bundi iz high street kolekcija

Svake sezone brojni modni brendovi predstavljaju bunde kao jedan od najtraženijih modela odjeće za vanjske prilike. Uvijek profinjene i one koje svakom outfitu daju notu elegancije i raskoši, bunde su idealan odabir modnih obožavateljica za svakodnevne prilike, no posebno u fokusu kad se radi o večernjim prilikama tijekom kojih i običan model može transformirati svaki look. Ove sezone high street brendovi imaju sjajan asortiman ovog komada, a mi smo odlučili izabrati naše favorite!

Da se radi o komadu koji je i ove sezone dominantan jasno je zbog toga što smo već u nekoliko navrata pisali o različitim modelima bundi. Primjerice, dojmila nas se duga bunda brenda Zara, kao i ona kratkog kroja s izraženim ovratnikom istog brenda, dok nam je posljednjih dana za oko zapeo sjajan model brenda Mango. Ukratko, ove sezone izbora je mnogo i svatko će za sebe pronaći idealan komad.

Bunde su svoju popularnost stekle sredinom prošlog stoljeća kad su ih žene odijevale tijekom odlazaka na svečane prigode i u njima uvijek izgledalo profinjeno i elegantno. Tad su ipak žene najčešće odabirale bunde izrađene od pravog krzna, dok je danas slučaj takav da su većinom izrađuju od umjetnog. Prvi popularni krojevi ovog zimskog komada sezali su do ispod koljena, no danas mnogi brendovi izrađuju različite siluete. Od bundi do iznad koljena pa sve do crop modela koje najviše ove sezone viđamo na policama high street dućana, čini nam se da se radi o komadima koji su prvenstveno rezervirani za večernje prilike. 

Mango

U aktualnim kolekcijama prevladavaju klasične bež bunde i one u sivoj varijanti, dok na Instagramu posljednjih tjedana najviše viđamo fotografije influencerica koje nose bijele kratke bundice. Među našim favoritima našli su se modeli i u crnoj nijansi koji su idealni za kombiniranje u cjelokupne crne odjevne kombinacije s kojima ćete zasjati u svakoj prilici. I dok su dulje verzije rezervirane za svakodnevne šetnje, kratke verzije bundi ostavljamo za svečanije trenutke.

Mango

U nastavku otkrijte koje smo sve komade izdvojili – nedvojbeno je da se radi o modelima koje ćete odijevati godinama!

Reserved
Reserved
Reserved

 

Reserved
Reserved
& Other Stories
& Other Stories
Zara
Zara
Zara
Zara

 

Zara
Zara
Zara
Massimo Dutti
Mango
Mango

 

H&M
H&M
H&M

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Mango, H&M, & Other Stories, Massimo Dutti, Reserved 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0