Ideje za novogodišnji stylish party kod kuće

Ako ste i vi među onima koji su ove godine odlučili ugostiti svoje prijatelje i prirediti im najbolji doček Nove godine kod kuće, onda je ova tema upravo za vas. Sve je više onih koji žude ovaj dan provesti kod kuće, što zbog izrazite želje izbjegavanja gužvi ili dočeka Nove godine s gomilom nepoznatih ljudi, a što zbog nedostatka ikojeg drugog plana. Ove godine vaš party svejedno može biti jedan od boljih. Samo ga trebate organizirati na vrijeme.

S obzirom na datum, možemo reći da već kasnite s tim. Zato vam donosimo nekoliko ideja i smjernica za zadnji tren koje će vam svakako pomoći da ovo bude najbolji tulum u gradu. Barem vašim prijateljima.

sretna nova2

Nakon što ste ustanovili koga ćete sve pozvati, odmah počnite razmišljati o glazbi koja je jedan od najvažnijih dijelova. Osim o svom glazbenom ukusu, razmišljajte i o onome što slušaju vaši uzvanici. Jedna od korisnih aplikacija kojom možete lako doći do sve muzike je Playtube. Spojite mobitel na zvučnike i vaš problem je rješen. Bang & Olufsen naš je izbor idealnog zvučnika.

zvucnik

Tko kaže da dekoracija i ambijent nisu važni, vara se. Pogotovo kada se radi o dočeku Nove godine. Ovo je jedna od rijetkih noći kada možete pretjerati s ukrasima, šljokicama i blještavilom. Šljokičavi konfeti napravit će upravo onaj ugođaj koji priliči ovoj večeri. No prije no što ih izložite svima na vidjelo kako bi se njima mogli koristiti, budite sigurni da imate svu aparaturu za počistiti sljedećeg dana.

image

Kada se radi o dekoraciji, jedna ideja je vrlo kreativno, a jednostavno rješenje. Isprintajte inspo rečenice koje se vežu uz doček Nove godine te ih uokvirite (za potrebe ovog malog projekta dovoljno će biti da se poslužite okvirima koje već imate doma na jednu noć). Na ovaj način i svoje ćete goste podsjetiti na činjenicu da to nije običan tulum već ipak i svojevrsni novi list papira koji ćete tu noć okrenuti.imageokvir

okvir2

Odaberite idealan šampanjac za ponoć te mu nađite prikladno mjesto. Kao i ostalome piću. Sve što želite posluživati te večeri trebalo bi vašim gostima biti dostupno cijelo vrijeme, a opet i da im ne smeta po sredini stola za kojim se eventualno druže. Tako se pobrinite da sa strane osmislite svojevrsni bar na kojem će stajati svo piće na dohvat ruke.

image

Možda niste najbolji u kuhanju, ili i da jeste, jednostavno vam se to baš i ne da. U tom slučaju odlična ideja je poslužiti kanapee kojim ćete utažiti glad vaših gostiju, a uz to prikladni su za lijepo dekoriranje. Ne zahtijevaju nikakvo kuhanje. Nakon što nabavite namirnice, samo slažite na male komadiće kruha, keksa ili tosta. I ne bojte se igrati okusima i bojama. Što raznovrsnije, to bolje.

kanape3
kanape7

Baloni uvijek dobro dođu. Makar i za samo slikanje. Bilo da ukrasite prostor već standardnim brojevima 2017 u obliku srebrnih ili zlatnih balona, bilo da se radi o običnim balonima. Od malih nogu ih povezujemo sa slavljem pa nije ni čudno da su na svakom tulumu i dalje dobrodošli. No poigrajte se s običnim balonima i zlatne konfete koje ste već nabavili slobodno iskoristite da biste ukrasili i balone.

baloni2

MagMe Tip: Osmislite kutak za slikanje. Ne moramo se varati, živimo u dobu kada je jednako važno dobro se zabaviti, ali i navedeno pošteno dokumentirati. Omogučite svojim gostima kulisu koja će biti dobra podloga za svaku sliku. Predlažemo da posjetite dućan Party Pops koji nudi odlične zlatne zavjese za zataknuti na vrata. Oko njih možete poslagati balone koje smo već spomenuli. Osigurajte rekvizite s kojima se vaši gosti mogu slikati, i vaš kutak je potpuno spreman!

foto2

 

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0