I ove sezone nosimo atraktivne komplete! Izdvojili smo 35 modela…

Nakon što smo gotovo čitavu zimu proveli u trenirkama ili, pak, cozy pletenim kompletima, vremenske prilike natjerale su nas da alternativu za takve jednostavne, a efektne outfite, pronađemo i za proljeće! Na svu sreću, renomirani modni dizajneri, a i high street brendovi, kreirali su pregršt atraktivnih kompleta koje jedva čekamo nositi.

Čar kompleta je ta da ste u tren oka spremni za izlazak iz kuće, bilo da jurite na poslovni sastanak, spoj ili druženje s prijateljicama. Osim toga, iako nije “to to” ako ih nosite razdvojeno, ipak se svaki od ovih komada koji čine atraktivan komplet, može iskombinirati i s nečim drugim u ormaru te time kao da se odjednom kupili nekoliko različitih outfita.

Cult Gaia

Prošle godine high-end i high street ponudom dominirali su većinom jednobojni modeli te su se kompleti najčešće sastojali od hlača ili kratkih hlačica. Međutim, ovog proljeća dizajneri su si dali oduška te su dostupni kompleti s mini i midi suknjama, oni s dugačkim kardiganima ili, pak, crop topovima, kao i oni koji su stvoreni za plažu naspram onih u kojima možete prošetati uredom.

Zajednički nazivnik gotovo svih kompleta koje smo izdvojili iz aktualnih kolekcija su statement print, strateški raspoređeni izrezi ili vrpce za reguliranje dužine ili širine komada. Što se palete boja tiče, čini se kako ćemo i ovo proljeće i ljeto provesti većinom u zemljanim tonovima te, u skladu s time, u modelima izrađenim od prirodnih materijala kao što su lan i pamuk. No, u ponudi se nalaze i pleteni kompleti kakve su ponudila dizajnerska imena kao što su Bottega Veneta, Cult Gaia i Nanushka, kao i komadi od satena kao stvoreni za večernje izlaske koji se nalaze u novim kolekcijama Orseund Iris i Christophera Esbera, koji čine idealnu zamjenu za slip haljinu.

Johanna Ortiz

Ljubiteljice boho stila trebale bi zaviriti u ponudu high street marki Mango i Zara, koja u kolekciji za proljeće/ljeto 2021. nudi raznolik izbor, kao i u nove kolekcije brendova Caroline Constas, Isabel Marant, Johanna Ortiz i Zimmermann koji su svoje modele ukrasili volanima. Minimalistice će obožavati modele brendova Toteme i Saloni, a 35 kompleta koji su trenutačno dostupni za kupnju, otkrijte u nastavku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici. 

Bottega Veneta (MatchesFashion)
Zimmermann (Net-a-Porter)
Zimmermann (Net-a-Porter)
Ulla Johnson (Net-a-Porter)
Toteme (MatchesFashion)
Toteme (MatchesFashion)
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Saloni (Net-a-Porter)
Orseund Iris (Net-a-Porter)
Nanushka (MatchesFashion)
Nanushka (Net-a-Porter)
Nanushka (MatchesFashion)
Mango
Mango
Mango
Miu Miu (MatchesFashion)
Khaite (MatchesFashion)
Johanna Ortiz (MatchesFashion)
Isabel Marant (Net-a-Porter)
Isabel Marant (MatchesFashion)
Christopher Esber (MatchesFashion)
Christopher Esber (MatchesFashion)
Caroline Constas (MatchesFashion)

Fotografije: Zara, Mango, Cult Gaia, Instagram (@johannaortiz), Net-a-Porter, MatchesFashion

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0