MagMe Pick: Cozy kompleti od pletiva

S dolaskom pravih jesenskih dana – čitaj hladnijih jutra, imamo poriv zamotati se u dekicu, uz šalicu vruće kave ili čaja i ne micati se s kauča. A kako biste reagirali da vam kažemo da taj cozy osjećaj možete imati i u uredu i dok obavljate brojne svakodnevne obveze? O, da, ove sezone, taj blaženi osjećaj udobnosti dolazi u obliku pletenih kompleta.

Ove je godine cijeli (modni) svijet usporio, a samim time predstavljene su i kolekcije koje su u skladu s promijenjenim navikama kupaca. Pa se tako u jesenskim linijama dizajnerskih, ali i high street brendova, nalaze brojni cozy kompleti od pletiva i to u pregršt različitih varijanti. Možete birati između kratkih hlačica, culotte modela, dugih hlača ili midi suknji te oversized pulovera i kardigana, a ono što je svima zajedničko je paleta neutralnih nijansi od koje se posebno ističu bež, boja pijeska i siva.

Fino tkani mekani kašmir komadi ili, pak, oni nešto robusniji izrađeni od mješavine vune i rastezljivih materijala, jednako su dobar izbor, ovisno o tome u kojoj ih prigodi želite nositi. Kompleti su, dakle, ulov sezone, a u nastavku možete pogledati nama omiljene modele.

Altuzarra

H&M
H&M
H&M
H&M
H&M
Leset
Mango
Mango
Mango
Mango
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Zara
Cos
Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0