MagMe predstavlja novu Blue capsule kolekciju!

Otkako je lifestyle portal MagMe lansiran prije nešto više od pet godina, trudimo se našem MagMe Societyju uvijek pružiti svježe informacije iz svijeta mode, ljepote, putovanja, kulture i umjetnosti, kao i ponuditi dodanu vrijednost uz online sadržaj. Nakon što smo predstavili MagMe t-shirt te krajem 2019. godine lansirali liniju hoodieja i sweatshirtova, pa i eco-friendly majice te nesesere u suradnji s brendom Bela Make Up, u jesen 2020. godine predstavili smo i prvu limitiranu ediciju trenirki. Došlo je vrijeme da s ponosom predstavimo i svoju novu, capsule kolekciju trenirki obojenu plavom bojom.

Riječ je o tri modela trenirki izrađenih od 80 posto pamuka te 20 posto poliamida, odnosno felpe, koji se ističu oversized krojem. Kompleti se sastoje od gornjeg dijela – hoodieja te donjeg dijela, a zamišljeni su ne samo da se nose zajedno, već i da se kombiniraju sa svim drugim komadima koji se kriju u vašoj garderobi te da se nose u različitim prigodama. Trenirke su bile jedan od omiljenih komada u prošloj godini, a sada kada smo ih objeručke prihvatili, volimo ih nositi uvijek i stalno, ne samo u casual varijantama.

U Blue capsule kolekciji nalaze se bijeli model s MagMe logom izvezenim u plavoj boji, sivi model s logom u plavoj boji te plavi model kojeg krasi logo izvezen u bijeloj boji. Uz navedene modele – koji su dostupni u veličinama M i L, u sklopu kolekcije predstavili smo i predimenzionirani sweatshirt sive boje s plavim natpisom.

Svi su modeli dostupni za narudžbu putem našeg Instagram profila, a uskoro ćemo lansirati i webshop kako biste još lakše došli do svojih MagMe trenirki. Plava boja jedna nam je od omiljenih, evocira ljeto za kojim tako žudimo, more i plavo nebo, a dašak toga bi svatko želio imati u svojem ormaru, zar ne? Dragi naš MagMe Society, nadamo se da će vam se nova kolekcija svidjeti, a mi već pripremamo novitete za sezonu proljeće/ljeto 2021. koje vam jedva čekamo otkriti.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0