Najpoželjniji neseseri ove sezone dolaze s potpisom Bela Make Up x MagMe

Ako nas redovito pratite znate da se ubrajamo u beauty entuzijaste te pratimo sve novitete, što se tiče preparativne i dekorativne kozmetike tiče. To je rezultiralo velikim iskustvom što se tiče sastojaka, učinaka kozmetike koje koristimo i slično, ali i velikom količinom proizvoda koje svakodnevno koristimo.

Često ujutro izjurimo iz kuće i prije nego stignemo nanijeti makeup pa dok se šminkamo “on the go” poludimo tražeći ruž, olovku za usne, maskaru, highlighter, četkicu i rumenilo po torbi. Baš smo zato, u suradnji s vizažisticom Ladom Mitrašinović, koja stoji iza uspješnog hrvatskog beauty brenda Bela Make Up, odlučili surađivati na kolekciji nesesera pod nazivom “Vanity Bag”.

Riječ je o kolekciji u kojoj se sveukupno nalaze tri modela kozmetičkih torbica, od kojih je jedan namijenjen za torbicu te u njemu možete čuvati svoje beauty favorite od kojih se ne odvajate (a i masku i dezinficijens  te kremu za ruke), dok su druga dva modela veća i dovoljno prostrana da se mogu koristiti za veći broj proizvoda, veća pakiranja proizvoda te za putovanje.

Kozmetičke torbice ovalnog oblika dostupne su u dvije veličine – manjoj koja je izrađena od brušene kože sive boje te većoj dimenziji u dvije varijante, od bež glatke kože te tamnoplave brušene kože. Sva tri modela otvaraju se na zip zlatne boje te su opremljena ručkom za lakše nošenje.

U kolekciji Bela Make Up x MagMe nalazi se i “Vanity Bag” pravokutnog oblika koji nalikuje na pismo torbicu – a u tu svrhu ga možete i nositi, ako ne želite da je skriven u vašoj kupaonici ili kovčegu. Taj je model kozmetičke torbice izrađen od tamnoplave brušene kože, krasi ga patentni zatvarač zlatne boje te ručka.

Svi su modeli nesesera proizvedeni u Hrvatskoj, od strane lokalnog proizvođača, a izrađeni su od prave kože, što ih čini čvrstima i dugovječnima. Kozmetičke torbice “Vanity Bag” mogu se naručiti putem Instagram profila brenda MagMe, slanjem poruke u inbox te se dostavljaju diljem Hrvatske. Sve upite vezane uz nesesere možete poslati na MagMe Instagram profil.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0