Zara predstavila novu kampanju za proljeće/ljeto 2021. koja izgleda wow!

Španjolski high street gigant Zara predstavio je novu modnu kapmanja za sezonu proljeće/ljeto 2021. godine pod nazivom “Into The Light”. Riječ je o kamapanji za koju su angažirali svoje stalne suradnike – fotografa Stevena Meisela i kreativnog direktora Fabiena Barona, koji su još jednom vizualima uspjeli prenijeti osjećaj topline, slobode i lakoće, koje u nama potiče nadolazeća sezona.

Suncem okupane fotografije i video kampanja prikazuju manekenke Abby Champion, Monau Tougaard i Achenrin Madit odjevene u boemske kombinacije, odjeću zemljanih tonova s pregršt nakita i modnih dodataka koji pridonose boho vibri. Komade u tom stilu obožavamo uvrstiti u svoju garderobu svakog ljeta, bez obzira na to što možda tijekom godine ne njegujemo taj stil. Već je posljednje ljeto, zbog nesvakidašnje situacije u kojoj se pronašao cijeli svijet, najavilo povratak odjeće koja ne opterećuje, što siluetom što uzorcima, koja dopušta kretnje i slobodu za kojoj smo žudjeli, koja dopušta da nam je udobno uvijek i stalno, koja je izrađena od prirodnih materijala i to u neutralnim tonovima.

Iste su se misli zadržali i ove godine: gotovo svi modeli koji su predstavljeni u novoj Zarinoj kampanji su lišeni pretjeranih detalja ili printa te su jednostavnog kroja i čine komade koji se s lakoćom mogu transformirati ili nadograditi nakitom, remenjem, torbicama i obućom. Osim toga, boje korištena je paleta boja koja “vrišti” ljeto – smeđa, narančasta, boja vina, boja cigle i bež boje su koje se provlače kroz čitavu kolekciju. Detalji kojima je čitava kolekcjia prožeta su su čvorovi koji se pojavljuju na remenju, sakoima, balonerima, suknja te torbicama i nakitu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici. 

 

Za styling je zaslužan Karl Templer, a većina je komada izrađena od pamuka i lana, materijala svojstvenih ljetnim kolekcijama. U nastavku možete pogledati sve vizuale kampanje, dok lookove i komade koji ih čine možete pogledati na službenom webshopu brenda Zara.

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0