Food Division je novi nepretenciozan restoran koji morate posjetiti

Zagreb je napokon dobio prvi pravi nepretenciozni urbani restoran – tik do Muzeja suvremene umjetnosti, otvorio se novi it restoran Food Division. Ambijent prostora i uređenje restorana prati viziju cijelog kvarta u kojem se restoran smjestio. Središće je u vrlo kratkom roku postao jedan od najpoželjnijih kvartova za život, a Food Division mu daje točno ono što mu je nedostajalo – mjesto za okupljanje s ukusnim zalogajima, čime ovaj kvart postaje drugi centar grada.

Ideja ovog restorana je da spaja različitosti koje se fantastično slažu. Restoran ima i prvu pravu otvorenu kuhinju koja simbolizira hrabrost i odvažnost kuharskog tima. Snažan karakter, disciplina i preciznost u izvedbi, dijelovi su karaktera chefa Marka Alilovića koji je taj pečat prenio i na sama jela.

U kuhinji se inzistira na stvarnim, zanatskim kuharskim tehnikama uz pobunu protiv fine dining pretencioznosti. Food Division je prvo mjesto gdje će jednako zadovoljni biti i steak znalci i vegani.

Od vrlo tradicionalno pripremljenog japanskog ramena, preko autorske interpretacije chicken and waffles američkog juga, do australskog black angus ribeyea pečenog na binchotan ugljenu, izbor je koji odgovora i poslovnom ručku i opuštenoj prijateljskoj večeri.

U stanju stalne pobune tim je u stalnoj potrazi za novim, boljim, drugačijim… Spoj sirovog beton i mramora, spoj ozbiljnog kuhanja i opuštene atmosfere, kuhara i gostiju, morat ćete doći doživjeti. Adresa restorana Food Division je Julija Knifera 7, a meni i broj za rezervaciju mjesta možete pronaći na službenom Instagram profilu.

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0