Danas počinje zagrebački gastro festival Beats and Bites!

Konačno dobre vijesti za sve ljubitelje druženja, festivala, dobre atmosfere, odlične klope i kvalitetne glazbe, s prvim danom popuštanja mjera na Tuškancu započinje i prvi zagrebački festival nakon lockdowna i pandemijskih mjera. Beats & Bites Tuškanac by Staropramen počinje u petak 28. svibnja i traje 10 dana, odnosno do 6. lipnja, a održat će se na novoj lokaciji, na krovu garaže Tuškanac u centru Zagreba u potpuno novom ruhu i okruženju.

U hladu šume na Tuškancu tako ćemo konačno dobiti priliku osjetiti “staro normalno”, uživati u druženju na otvorenom te hrani, piću i glazbi. Beats & Bites Tuškanac by Staropramen je spin-off projekt jednog od najposjećenijih proljetnih festivala u Zagrebu – Gastro Music Festa koji se održavao posljednje četiri godine na Zrinjevcu, a ovu petu je dočekao s novim imenom i na novoj atraktivnoj lokaciji.

Očekuju vas pop-up izdanja poznatih street food miljenika poput El Tora, Ameliea, Mareda, Tipsya, Panija, Woka by Matija, BarBaQ-a, American bara Dollar iz Varaždina, Rakijarnica & Mangosta cocktail bara te Fantastic Street Fooda… U vrhunskoj street food gastronomiji posjetitelji će uživati uz hladni Staropramen, Wai hard seltzer, Coca-Colu, kutjevačke Vrhunske rosee i graševinu te Kotanyi začine u koktelima, a za odličnu muziku i vrhunsku atmosferu pobrinut će se najpoznatiji hrvatski DJ-evi.

Dječjoj zoni Baby Centra radovat će se klinci, dok će piknik zona s ležaljkama obradovati sve posjetitelje festivala. Naravno, i dalje se mole posjetitelji da poštuju sve mjere, ali prvi koraci povratka u normalu iznimno vesele. Ulazak na festival je besplatan, a radno vrijeme festivala je od svaki dan od 15 sati do 23 sata te vikendom od 12 sati do 23 sata. Sigurni smo kako se ovih dana vidimo na Tuškancu jer gdje biste drugdje uopće bili!

Fotografije: PR

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0