Baloneri iz novih kolekcija koji se nalaze na našoj shopping listi

Koliko god si to ne želimo priznati, čini se da su vrući ljetni dani iza nas, a ovotjedna prognoza samo najava onog što nas očekuje u narednim tjednima. Hladnije vrijeme, vjetar, oblaci i kiša uskoro će postati dio svakodnevnice na europskim ulicama, što znači da ćemo sandale i lanene haljine pospremiti u ormar, a zamijenit će ih tenisice i baloneri. Upravo je sad krajnji čas da nabavite baloner jer će se potreba za njim pojaviti i ranije nego što mislite.

The Frankie Shop baloner

Iako je ponajprije riječ o funkcionalnom komadu, namijenjenom za zaštitu od kiše, dobar baloner je i puno više od tog. Baloner možete nositi u casual varijantama, u kombinaciji s tenisicama i trapericama, a iskombinirati ih možete i uz midi svilenu haljinu i cipele s potpeticom. Baloneru možete biti vjerni od kraja kolovoza pa sve do početka ljeta jer ga tijekom toplije sezone možete prebaciti preko kombinacije s mini suknjom i ravnim sandala, kad noću zahladi, a tijekom zimskih mjeseci možete ga nositi u kombinaciji s debelim, vunenim puloverom.

Maria Kragmann

Baloner je komad koji će u svom ormaru imati klasičarke, minimalistice, ali i one koje njeguju eklektičan stil, a u ponudi se osim modela u neutralnim nijansama mogu pronaći oni u bojama, s upečatljivim detaljima te izrađeni od ekološke inačice kože. U high street i dizajnerskoj ponudi već se sad mogu pronaći fantastični komadi, a mi smo izdvojili naše favorite.

Materiel

Obožavamo oversized siluetu, pogotovo kad je riječ o kaputima i jaknama, pa tako nosimo i predimenzionirane balonere koji outfitu daju cool pečat. Takve modele pronašli smo u ponudi brendova The Frankie Shop i Wardrobe NYC. Naglašena ramena obavezan su dio oversized siluete, a kožnati baloner s takvim detaljem otkrili smo u kolekciji brenda Materiel.

Rejina Pyo (Farfetch)

Klasiku s pomakom stvaraju dizajnerski brendovi poput JW Andersona i Rejine Pyo pa možete računati na njih kada je riječ o pomalo otkačenim modelima koji vam svejedno neće dosaditi nakon jedne sezone. Brend Rejina Pyo ima modele s pufastim rukavima dok ćete u kolekciji modne marke JW Anderson pronaći baloner lišen svih detalja sa statement kopčom.

Massimo Dutti

Klasične, ali i odvažne modele možete ove sezone pronaći u ponudi high street brenda Massimo Dutti – nama je za oko posebno zapeo čokoladni model izrađen od kože koji se nalazi na vrhu naše wishliste, kao i sivi model koji izgleda otmjenije od klasičnih komada u boji pijeska ili meda. Pregršt brendova je ove sezone predstavilo i modele u maslinastoj ili prljavo bijeloj nijansi s kojima ne možete pogriješiti.

U nastavku otkrijte 30 balonera iz dizajnerske i high street ponude koji se nalaze na shopping listi MagMe redakcije.

Zara
Isabel Marant
Wardrobe NYC (Farfetch)
Sezane
Rejina Pyo (Farfetch)
Mango
Mango
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
JW Anderson (Farfetch)
H&M
H&M
H&M
H&M
Ganni (Farfetch)
The Frankie Shop (Farfetch)
Cos
Cos
Cos
A.w.a.k.e. mode (Farfetch)
& Other Stories
& Other Stories
& Other Stories
Anine Bing (Farfetch)
Ami Paris (Farfetch)
Ambush (Farfetch)

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Farfetch, Zara, Mango, H&M, & Other Stories, Cos, Massimo Dutti

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0