Znamo gdje pronaći najljepše adventske vjenčiće ove godine!

Jesen se polako primiče kraju, a ulazimo u najljepše doba godine, ono blagdansko. Mnogi su već počeli ukrašavati svoj dom u blagdanskom duhu, a prije nego što okitimo bor, glavna zvijezda su adventski vjenčići. Ako poput nas pripadate u kampanjce i svoj primjerak niste nabavili nego ćete čekati posljednji trenutak, izdvojili smo one koji vas neće razočarati u zadnji čaš.

Tvoje.hr

Jedan od nama omiljenih dućana s dekoracijama za dom i cvijećem uvijek ugodno iznenadi pa je tako i s adventskim vjenčićima. Ako tražite nešto nekonvecionalno, unikatno i zaista posebno, zaputite se u Tvoje u Martićevoj. Ove godine u ponudi su vijenci u tri veličine – 30, 40 i 55 centimetara koji pažnju privlače jer pršte od boja. Adventski vijenci izrađeni su od kombinacije suhog i svježeg bilja, šarenih kuglica i svijeća u jarkim bojama, a naručiti se mogu putem Instagrama ili maila.

Lollobrigidaart

U suradnji s umjetnicom Zvonimirom Karavidom, koja je zadužena za staklene dekoracije na vjenčićima, Đina Panjol, vlasnica brenda Lollobrigidaart, osmislila je kolekciju “Let it sparkle”. Kreativna Zadranka već nas je oduševila svojim prirodnim dekoracijama, a specijalna edicija adventskih vijenaca obogaćenih staklom, baršunastim vrpcama, mirisnim zelenilom suhim cvijećem i zlatnim svijećama djeluje nevjerojatno elegantno. Ako se nalazite u Zadru ili okolici, svoj primjerak možete naručiti putem Instagram profila.

Đardin

U zagrebačku cvjećarnicu u Prilazu Gjure Deželića, koja nam je go-to adresa za kupnju biljaka i tegli, stigla je blagdanska kolekcija nastala u suradnji s OPG-om Novosel koji je zaslužan za svijeće u neutralnim nijansama. U sklopu kolekcije “Rastimo zajedno” predstavljeni su i vijenci dobrodošlice s mirisnim eukaliptusom i gipsofilom, koje možete iskombinirati s onim adventskima. Neutralni tonovi i prirodni materijali, od kojih su neki ručno brani, čine ove vjenčiće idealnim izborom za minimaliste, a dodatne informacije možete saznati putem Instagram profila brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0