Znamo gdje pronaći komade koje je Alex Rivière nosila na vjenčanju!

Prošlog je tjedna na raskošnom vjenčanju u Veneciji, modna influencerica, koja slovi za jednu od najstylish žena u Europi, Alex Rivière izrekla sudbonosno “da” dugogodišnjem partneru biznismenu Christianu Sieberu. Rivière je poznata po besprijekornom, klasičnom stilu zbog kojeg njezin Instagram profil broji više od milijun pratitelja, a već je godinama vjerna određenim brendovima koje je zato nosila i na vjenčanju.

Alex Riviere i Christian Sieber

Uz vjenčanicu koju je po mjeri posebno za ovu prigodu kreirala francuska modna kuća Dior, stylish mladenka je svoj look upotpunila sandalama brenda Aquazzura – nosila je So Nude sandale u bijeloj boji – s čijim je dizajnerom veže dugogodišnje prijateljstvo te luksuznim dijamantnim nakitom draguljarske kuće Chaumet.

S francuskim brendom surađuje već godinama, stoga ne čudi da je upravo njihov nakit odabrala za svoj poseban dan, a komade sa Chaumet potpisom nosila je na dan vjenčanja i njezina majka.

Rivière je poznata po elegantnom stilu, a nakit koji nosi zaista je delikatan te sveden na minimum. No, za vjenčanje je ipak odabrala nešto elaboriranije komade, i to iz nove kolekcije francuske kuće pod nazivom Joséphine Duo Eternel.

IMG_8369IMG_8370IMG_8375

Iz kolekcije, u kojoj se nalaze ogrlica, prsten i naušnice, odabrala je naušnice u verziji od 18-karatnog bijelog zlata s dijamantima s briljantnim rezom. Draguljarska kuća je u ovoj kolekciji odala počast ikoničnom Toi et Moi obliku u asimetričnoj kreaciji. Naime, Toi et Moi je stil slaganja dragog kamenja koji su postavljeni jedan uz drugi u kreaciji, a simboliziraju dvoje ljudi ujedinjenih u ljubavi.

Legenda kaže da je Napoleon Bonaparte 1796. godine zaprosio Joséphine de Beauharnais s prstenom na kojem se nalazili safir i dijamant kruškastog oblika, a taj je zaručnički prsten prvi u povijesti zabilježen u ovom stilu. Zato je kolekcija Joséphine Eternal Duo posvećena tom legendarnom paru – Napoleonu i Joséphine. Ova asimetrična kolekcija poigrava se oblikom kruške te podsjeća na jedinstvo dviju duša, a inspirirana je zaručničkim prstenom od dijamanta i safira koji je Napoleon poklonio Joséphine.

Uz naušnice iz nove Chaumet kolekcije, Rivière je iskombinirala i ogrlicu iz high jewelry kolekcije pariškog brenda.

Komadi iz Chaumet kolekcija, pa tako i klasične Joséphine i nove Joséphine Duo Eternel kolekcije, mogu se pronaći ekskluzivno u butiku Mamić 1970 čiji će vam stručnjaci pomoći u odabiru dijamatnog nakita koji će se savršeno uklopiti u vaš stil.

Chaumet Josephine Duo Eternel naušnice od bijelog zlata i dijamanata

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Instagram Story, Chaumet

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0