Fotografija: John Pavlish

Sinoć je održan ekskluzivan MagMe x Mamić 1970 event

U predivno uređenom prostoru butika Mamić 1970 u samom centru Zagreba, sinoć je održan ekskluzivan MagMe x Mamić 1970 event u skloput kojeg su influencerice, poznate dame i žene iz biznisa imale priliku istražiti kolekcije luksuznog nakita brendova Chaumet, Damiani i Messika te kreirati same svoju idealnu kombinaciju uz pomoć jednog od najcijenjenih hrvatskih stilista, Saše Joke.

Tijekom MagMe x Mamić 1970 eventa posjetiteljice su imale prilike iz kolekcija luksuznog nakita izdvojiti komade koji im se sviđaju ili savršeno komplementiraju njihovom stilu, a u odabiru im je, uz Joku, pomoglo i stručno osoblje butika Mamića – kad su dijamanti u pitanji, oni su vrhunski eksperti.

Iva Šarić (fotografija: John Pavlish)

“Zaista smo ponosni što smo predstavnici luksuznih brendova nakita Chaumet, Damiani i Messika i što smo time donijeli djelić francuskog i talijanskog šarma ne samo u Zagreb, već i u širu regiju. Izborom najkvalitetnijih materijala i preciznom obradom, ovi brendovi se zaista svrstavaju u sam vrh svjetskog draguljarstva”, istaknula je Helena Milun Šojat, Junior Brand Manager butika Mamić 1970.

Kvaliteta je ono što i MagMe stavlja u fokus, putem tekstova i vizualnog sadržaja na portalu i društvenim mrežama, a i personalizirani pristup čitateljima, odnosno klijentima, čine zajedničke vrijednosti brendova MagMe i Mamić 1970 te su ono što nas je povezalo i inspiriralo na kreiranje ovog jedinstvenog događaja.

Helena Livaković

Iako su mnogi putem našeg portala već upoznati s nakitom brendova Chaumet, Damiani i Messika, ovaj event bio je jedinstvena prilika za isprobavanje svih komada i kreiranje jedinstvenog looka.

Fotografija: John Pavlish

Uzvanice su, nakon odabira nakita, imale priliku i stati ispred objektiva fotografskog dvojca Irina & Matej koji su tijekom eventa snimili editorijal s Nikom Kamenski, Ladom Mitrašinović, Teutom Mesaroš, Pamelom Badžek i drugima kao modelima, s njihovim odabranim stackingom nakita od 18-karatnog zlata i dijamanata.

Iva Radić

U opuštenom druženju na eventu uzvanice poput Helene Livaković, Ive Šarić, Ive Radić, Jasmine Bagarić, Ane Andabak Volk i Adriane Belay  imale priliku saznati baš sve o luksuznim draguljarskim kućama, a tajne brendova u razgovoru otkrivale su im i Izabel Kovačić i Rita Rumora, ambasadorice butika Mamić 1970.

Narukvice, prstenje, delikatne ogrlice i naušnice izrađeni od 18-karatnog žutog, bijelog i ružičastog zlata bili su u fokusu, a Joka je pomogao svim uzvanicima da ih usklade s nakitom koji već imaju u svojoj kolekciji, stilom i garderobom.

Svojim su kombinacijama uzvanice inspirirale jedna drugu i pokazale kako se određeni komadi nakita mogu prilagoditi različitim stilovima i isfurati na drugačiji način, a luksuzni brendovi Chaumet, Damiani i Messika ističu kako njihovi komadi pripadaju u kategoriju everyday diamonds, od kojih se ne morate odvajati ni kad ste casual odjeveni.

No, uzvanice eventa na poklon su dobile personalizirane trayeve za odlaganje nakita, kad ga ne nose, te su postale VIP klijenti butika Mamić 1970.

Adriana BelayHelena LivakovićTeuta MesarošIva RadićIva ŠarićNives i Tia ĐačićBoška BahtijarevićJasmina BagarićPamela BadžekAna Andabak VolkNika KamenskiLada MitrašinovićSaša JokaRita RumoraDina DončevićPetra BibericaTara GrbčićIzabel Kovačić

Fotografije atmosfere te upečatljivih, blještavih stylinga uzvanica MagMe x Mamić eventa otkrijte u nastavku, a uskoro stižu i fotografije modnog editorijala snimljenog tijekom eventa.

Donna Vekić

Fotografija: John Pavlish
Pamela Badžek

Zahvaljujemo se našem dugogodišnjem partneru Mamić 1970 na sudjelovanju u predivnom zajedničkom eventu, kao i agenciji Alert koja se pobrinula da sve prođe glatko i da uzvanice nesmetano uživaju u druženju i isprobavanju nakita. Također, zahvaljujemo se fotografima Irini i Mateju Florschutzu te Johnu Pavlishu, kao i Saši Joki čiji su vrijedi savjeti oplemenili event. Zahvaljujemo se i cateringu Ivić koji se pobrinuo za dobru atmosferu te Saši Šekoranji zbog čijih je cvjetnih dekoracija ovo druženje bilo još ljepše.

Fotografija: John Pavlish
Fotografija: John Pavlish
Fotografija: John Pavlish
Fotografija: John Pavlish
Fotografija: John Pavlish
Fotografija: John Pavlish
Fotografija: John Pavlish
Fotografija: John Pavlish
Fotografija: John Pavlish

Fotografije: Irina & Matej, John Pavlish (wall)

Shopping cart
There are no products in the cart!
Continue shopping
0