Zašto je ovo ultimativni poklon koji ćete željeti ove godine

Ako od svojih uređaja tražite više – osim toga da budu tehnološko čudo i prate vas u koraku, želite i da je riječ o kvalitetnim materijalima, dizajnu na kojem će vam svi zavidjeti te značajkama zbog kojih ćete biti još kreativniji, onda znamo koja je jedina stvar koja bi se trebala naći na vašoj listi želja ovog Božića.

Samsung Galaxy Z Flip4 je preklopni pametni telefon koji je zaludio brojne korisnike diljem svijeta, dizajnere, ljubitelje mode i tech-entuzijaste, a sve zato što na svim poljima dobiva ocjenu 5+. One kojima je izgled najbitnija stavka kod odabira svega, pa i pametnog telefona, oduševljava činjenica da je riječ o kompaktnom preklopnom modelu dostupnom u nekoliko neutralnih i pastelnih nijansi, oni kojima su performanse kamere na prvom mjestu osjećat će se kao da u svojem džepu nose profesionalnu kameru, dok će oni koji su uvijek on-the-go biti najsretniji zbog dugotrajnosti baterije i dizajna koji je vodootporan.

Milenijalci se dobro sjećaju zaluđenosti preklopnih telefonima koja je sad, u pametnom obliku, zahvatila i nove generacije. Dramatičan završetak poziva s “klikom” zvuk je koji nas instantno vraća u prošlost, a Samsung Galaxy Z Flip4 mobitel je čije će ultra tanko staklo preživjeti i više od 200 tisuća savijanja – tako da je otporan na svu dramu. Izdržljivost je upotpunjena i s najčvršćim aluminijskim okvirom. A kad smo rekli da je otporan na svu dramu, to smo i mislili, jer je riječ o prvom vodootpornom preklopnom pametnom telefonu na svijetu – i da vas uhvati najgori pljusak ili, pak, da ga ispustite u vodu, bez imalo muke preživjet će i do 3o minuta u takvim uvjetima.

Ako se ubrajate u skupinu onih koji se od pametnog telefona ne odvajaju, onda znamo koje dvije stavke mora zadovoljiti, a to su manja veličina i dugotrajna baterija. Zbog preklopnog dizajna, riječ je o kompaktnom telefonu koji će stati i u najmanju torbicu, no kad se otvori može se pohvaliti zaslonom od 6,7 inča. S obzirom na to da je riječ o pametnom telefonu koji je moćan, ne morate se bojati ni za dugotrajnost baterije – unatoč procesoru od 4nm i brojnih značajki koje “crpe energiju”, bezbrižno ćete koristiti Samsung Galaxy Z Flip4 satima.

Kako god ga koristili – za sastanke putem videopoziva ili, pak, povezivanje s obitelji i prijateljima, brainstormanju i prepričavanju doživljaja možete se prepustiti u potpunosti, bez brige o tome da morate biti blizu punjača. Isto tako, ako svoj pametni telefon koristite za edukaciju putem YouTube videa ili je upravo to format koji vas najviše može inspirirati za stvaranje vlastitih video uradaka, uz kupnju Samsung Galaxy Z Flip4 uređaja dobivate četiri mjeseca besplatnog YouTube Premium servisa pa možete uživati u reprodukciji inspirativnog sadržaja bez oglasa, offline i to putem 5G mreže.

Iako je riječ o uređaju koji je zadovoljio i najstrože tehnološke znalce, zanimljivo je da je ovaj pametni telefon najviše zadivio dizajnere i kreativce. Tajna je u dizajnu koji kombinira “zamagljenu” završnu obradu na staklu sa sjajem metalnog okvira, ali i brojnim mogućnostima personalizacije. Naime, manji, vanjski zaslon od 1,9 inča u potpunosti je prilagodljiv te se može mijenjati ovisno o tome u kojem ste moodu ili ovisno o tome što vas trenutačno najviše inspirira – na zaslonu se mogu pojaviti vama omiljeni videozapisi ili fotografije. Da je ovaj pametni telefon inspirirao i modne dizajnere, govori i činjenica da je nedavno najavljena suradnja s pariškom kućom Maison Margiela.

Kreativci obožavaju ovaj pametni telefon i zbog činjenice da je riječ o jedinstvenom alatu za izražavanje. Naime, Samsung Galaxy Z Flip4 opremljen je kamerom koja će i u noćnim uvjetima zadiviti oštrinom, i kad su fotografije i videozapisi u pitanju. Zbog značajke Nightography, fotografije i snimke bistre su i po noći, a više piksela na širokokutnoj kameri osigurava da se na njima vide i najsitniji detalji.

Osim s dvije kamere sa stražnje strane, pametni telefon opremljen je i sa selfie kamerom koja se s lakoćom koristi u opciji FlexiCam bez ruku – zbog preklopnog dizajna Samsung Galaxy Z Flip4 možete staviti na bilo koju površinu i okidati fotografije i videe u različitim perspektivama. Za brzinske autoportrete, pametni telefon možete koristiti i u preklopljenoj opciji, jer ćete i bez otvaranja na prednjem ekranu moći imati pregled kadra.

Kao dodatni benefiti ističu se činjenica da pametni telefon ima dovoljno memorije za pohranu svih umjetničkih djela koje snimate, ali i da uz kupnju Samsung Galaxy Z Flip4 uređaja dobivate i šest mjeseci OneDrive memorijskog prostora u oblaku od 100 GB.

Malen, ali moćan jednostavno je najbolji opis ovog preklopnog pametnog telefona koji trenutačno slovi za jedan od najpoželjnijih pametnih telefona na tržištu, čije performanse i dizajn nisu nikoga ostavili ravnodušnim.

Fotografije: PR

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0