Zara ima pristupačniju verziju dizajnerskog kardigana koja izgleda fantastično

Koliko god bili pobornici oni “kupuj malo, ali kvalitetno” ne možemo se načuditi odličnom dizajnu i poboljšanoj kvaliteti brojnih komada u high street brendovima ove jeseni. Tako i ti, zapravo fast fashion modeli, postaju nešto u što se isplati uložiti i što se neće raspasti nakon samo nekoliko nošenja. Nakon što smo u jesenskoj kolekciji H&M-a pronašli vuneni kardigan koji nas je oduševio izgledom i kvalitetom, na fantastičan smo komad naletiti i među Zara novitetima.

Pisali smo vam o By Malene Birger kardiganu kojem predviđamo veliku popularnost, a Zara model pomalo mu nalikuje jedino što, zbog peplum kroja, još više naglašava struk i vizualno stvara siluetu pješčanog sata.

Uz peplum, koji se očito vratio kao mikro trend jer ga primijećujemo na policama high street dućana, ovaj se kardigan ističe zanimljivim tkanjem, dubljim V-izrezom te gumbom koji čini jedini detalj na njemu i vizualno daje dodatnu dimenziju ovom modelu zbog asimetrije.

Zara kardigan izrađen je od mješavine vune i poliamida (oko 10 posto), a zbog atraktivne siluete i dizajnerskog izgleda može biti i dobra zamjena za sako. Model je dostupan u veličinama S, M i L, a cijena iznosi 59,95 eura.

@aishaweris

I think they’ve sold out online BUT if you’re in the UK stores received delivery last night!! Run to your nearest store!!! 🍂😘 #Zara #zaraautumnhaul #autumnfashion #modestfashion

♬ original sound – literallylikesoiconic

U nastavku možete vidjeti više detalja ovog odličnog high street komada!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0