@oliviafaeh

MagMe Pick: H&M kardigan

Linija H&M Premium Selection iz sezone u sezonu oduševljava nas svevremenskim krojevima i kvalitetnim materijalima, a komadi iz te kategorije izgledom i izradom zaista mogu konkurirati dizajnerskim. Upravo je to linija u kojoj možete pronaći pristupačne, a kvalitetne komade, kakav je vuneni kardigan koji je napokon stigao u online shop.

@oliviafaeh

Naime, kardigan je postao popularan na društvenim mrežama i prije nego što je stigao u prodaju, prvenstveno radi dizajna zbog kojeg nitko nije mogao pretpostaviti da je riječ o high street komadu. Model je izrađen od 100-postotne mekane vune, a krasi ga dubok V-izrez zbog kojeg se može nositi samo na grudnjak, t-shirt ili, pak, tanku dolčevitu.

@hannahloms

The quality is SO good #hm #styleinspo #outfitideas #capsulewardrobe #khaite #hmhaul #newin #hmcardigan #hmfinds

♬ popular the wknd – DNSTY

S obzirom na to da je riječ o kardiganu s gumbima od kornjačevine, za toplijih jesenskih dana može poslužiti i umjesto jakne. Ovaj fantastičan model krase i džepovi te široki rukavi koji mu daju dojam dizajnerskog komada.

@oliviafaeh

Casual look for a change #fitcheck #swisstiktoker #ootd #fashiontiktok #swissinfluencer #oldmoneyaesthetic

♬ som original – bella

Model se definitivno može nositi u casual, ali i uglađenijim varijantama, a s obzirom na ogromnu popularnost na TikToku, predviđamo da neće još dugo biti dostupan za kupnju. Na hrvatskoj verziji H&M online shopa zasad je dostupan u veličinama od XS do L po cijeni 119 eura, što je nešto viša cijena od one na koju smo navikli, ali je definitivno opravdava kvaliteta i izgled ovog kardigana. Više detalja pogledajte u nastavku.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: H&M

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0