@yasmindevonport_

MagMe Pick: By Malene Birger kardigan

Iako pripadamo u skupinu onih koji će do posljednjeg trenutka nositi ljetnu garderobu i čekati posljednji tren da odjenu kaput, kardigan ili bilo što što se kategorizira kao nagovještaj hladnije sezone, ponekad ne možemo odoljeti dobrom jesenskom ulovu bez obzira na to. Za oko nam je zapeo kardigan s potpisom skandinavskog brenda By Marlene Birger koji smo već uspjeli zamisliti u nekoliko različitih stylinga koje jedva čekamo nositi.

Pletivo koje najčešće nosimo u jesen je oversized, kako bismo se mogli omotati u tople vunene komade, no ovaj nas se model dojmio upravo zato što je sve suprotno od onog što inače tražimo u takvim komadima. By Malene Birger Tinley kardigan stisnut je u struku i dodatno definiran s dvostrukim kopčanjem koje naglašava figuru pješćanog sata.

Kardigan je izrađen od vune s tračkom rastezljivosti za udobnost i fleksibilnost, a stylish detalj čine raskošni, široki rukavi i duboki V izrez. Ovo je kardigan koji se može nositi na top ili t-shirt, ali isto tako ispod njega ne mora biti nijedan od slojeva, u večernjim kombinacijama. Jednako će dobro izgledati na traperice s ravnim nogavicama, kao i na ekstra široke hlače na crtu.

Zbog toga što je napravljen od 98 posto vune, preporučuje se ovaj kardigan prati ručno, kako bi zadržao svoju formu, a dostupan je za kupnju u veličinama od XXS do XL. Cijena kardigana na službenom webshopu brenda By Malene Birger iznosi 490 eura, a dostupan je za kupnju u Garderoba concept storeu.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, By Malene Birger

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0