Zara ima novu liniju parfema u suradnji s Jo Malone

Ako oko sebe imate beauty entuzijaste, onda znate da će oni, kad je riječ o mirisima, uvijek pohvaliti one koji nastaju u radioninci londonskog brenda Jo Malone. Brend je uvijek slovio za jedan od najpopularnijih, kad su u pitanju sofisticirani mirisi, a one kojima je njihova cijena ipak bila izvan budžeta, razveselila je činjenica da su predstavili kolekciju mirisa sa španjolskih high street gigantom Zarom. Već smo pisali o tome kako neki Zara parfemi podsjećaju na luksuzne mirisne kreacije, a ovaj nas je spoj luksuzne parfemske kuće i pristupačnih cijena u suradnji Zara x Jo Malone stvarno nas je oduševio.

@itsonlyhayleyx

New Zara Perfumes! This is the new collection by Jo Malone for Zara called the Silent Flowers collection. They didn’t have a tester bottle of Parfait D’Orchidée which was the one I wanted to try the most. My favourite is Balade de Figuier from the 4 I sampled. Classy and minimalist perfumes, very much in keeping with the Jo Malone style in my opinion. #perfumetiktok #fragrancetiktok #jomalonelondon #zaraperfume

♬ original sound – Itsonlyhayley_x

A ovih dana predstavili su i novu kolekcija mirisa iz svoje uspješne suradnje. Riječ je o kolekciji “Silent Flowers” u kojoj je dostupno pet ekskluzivnih kreacija koje je kreirala Joanne Lesley Malone, osnivačica brendova Jo Malone London i Jo Loves. Kolekcija koja poziva da pogledate na svijet iz nove perspektive te da otkrijete skrivenu ljepotu mirisa.

Sigurno nismo jedini koji ponekad osjetimo miris nekog parfema koji u nama izaziva osjećaj nostalgije – vrati nas u neke druge dane i sjeti nas lijepih uspomena. Baš tako je i Malone kreiranjem ovih parfema željela ispričati svoju priču kroz svaki miris i ostalima prepustiti da tijekom nošenja tih mirisa stvaraju svoje, nove priče i uspomene.

U svakom parfemu nalazi se ključna aroma koja ga karakterizira kao što su bergamot, orhideja, iris, đurđica i ambergris. Cijena jedne bočice je 29,95 eura, dok je set od pet mirisa u mini verziji također dostupan za kupnju po cijeni od 29,95 eura. Parfeme možete pronaći u Zara trgovinama i na službenoj stranici brenda.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0