Zara Home lansirala kolekciju za pse!

Već godinama vodeća high street trgovina u Hrvatskoj, nikad nas nije razočarala kolekcijama koje je predstavila, a isto to možemo reći i za njihov brend za uređenje interijera – Zara Home. Osim što osigurava da naši dnevni boravci, spavaće sobe i blagovaonice izgledaju sofisticirano, sad je isti tretman dobila i linija namijenjena četveronožnim prijateljima.

Pas je čovjekov najbolji prijatelj, pa zašto onda ne biste posebnu pažnju pridali odabiru jastuka, igrački, dekica i krevetića za svojeg kućnog ljubimca koji će zadovoljiti sve njegove potrebe, a i neprimjetno se uklopiti u izgled vašeg doma. Iako je ponekad takve stvari zaista teško pronaći, pogotovo onima koji vole minimalizam i neutralne tonove u interijeru, tu u priču uskače Zara Home Pets Collection.

Ova psećih igrački, zdjelica za hranu i vodu, košara za spavanje, krevetića i svih ostalih dodataka za kućnog ljubimca, savršeno uklopiti u vaš dom sa svojim neutralnim, zemljanim tonovima te prirodnim tkaninama poput pamuka, lana i rafije od kojih su komadi izrađeni, a vašim će razigranim četveronožnim prijateljima biti osigurana udobnost i zabava.

Komade iz ove zaista posebne kolekcije za pse možete otkriti na Zara Home stranici, a u nastavku otkrijte izvdojene komade koje bismo rado voljele imati i u svojem domu!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0