Darja Barannik

Vrijeme je za kapute! Izdvojili smo sofisticirane opcije iz dizajnerske i high street ponude

Iako nas je listopad iznenandio toplinom, polako se približavao najhladnijem djelu godine koji zahtijeva promjenu garderobe. Na red, tako, dolaze kaputi, a ove sezone prednost dajemo elegantnim modelima. Nakon što smo posljednje dvije zime proveli u širokim, oversized modelima kaputa, za nadolazeću sezonu dizajneri i high street brendovi predlažu da odaberemo nešto sofisticiraniju siluetu, koja prati liniju tijela te dodatno naglašava struk.

Cos

Upravo će zato neki od najtraženijih modela ove zime biti oni koji se vežu u struku, a koje već sad u brojnim verzijama možete pronaći u high street i high-end ponudi. Od damskih modela koji sežu do malo ispod koljena, pa sve do onih najotmjenijih dužine gotovo do poda, jednostavni kaputi na vezanje bit će pravi hit. Najklasičnije verzije, u camel i crnoj boji, možete pronaći u ponudi španjolskog brenda Mango te u kolekcijama minimalističkih modnih marki Joseph i Vince, i to u verzijama izrađenima od fine vune ili, pak, kašmira.

Mango

Nešto duže modele, s bogatim, širokim ovratnikom, predstavili su brendovi za ljubiteljice timeless modela kao što su Max Mara i Toteme te marke koja kreiraju klasike s pomakom poput By Malene Birger i kuće Loewe, čiji se kaput posebno ističe ovratnikom u kontrastnoj varijanti s logotipom.

Max Mara

Ako tražite sofisticirane modele s detaljem koji čini razliku, modna marka Massimo Dutti predstavila je kaput s dvostrukim ovratnikom, dizajnerica Anine Bing zamijenila je široki remen s onim tanjim koji daje coolerski štih kaputu, a brend Loro Piana klasični je model predstavio u blijedožutoj boji. Iako je većina elegantnih kaputa iz aktualnih kolekcija u neutralnim nijansama kao što su crna, svijetlosiva, prljavo bijela, boja karamele, camel i smeđa, one koje ne traže kaput za svakodnevno nošenje mogu birati između ljubičastih, zelenih, nebesko plavih i narančastih nijansi.

Lou Lou Studio

Potraga za klasikom, kad je kaput u pitanju, ove godine ne može biti lakša, jer se i u ponudi high street, brendova srednje kategorije i modnih kuća, mogu pronaći upravo takvi modeli, besprijekorno krojene siluete, od kvalitetnih materijala kao što su vuna i kašmir, u debljim i tanjim verzijama, koji će biti nosivi iz sezone u sezonu. U nastavku otkrijte neke od naših favorita.

Zara
Zara
Zara
Zara
H&M
H&M
Chloe (MyTheresa)
Max Mara (MyTheresa)
Isabel Marant (MyTheresa)
Loewe (MyTheresa)
Loro Piana (MyTheresa)
Toteme (MyTheresa)
Lou Lou Studio
Vince
Ivy Oak (Zalando)
Studio ID (Zalando)
By Malene Birger
By Malene Birger
Joseph
Joseph
Anine Bing
Cos
Arket
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Massimo Dutti
Max Mara
Massimo Dutti Studio
Mango
Mango
Mango
Mango
Mango

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Zara, Mango, Massimo Dutti, Zalando, MyTheresa, Max Mara, By Malene Birger, Vince, Joseph, Lou Lou Studio, Instagram

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0