Ultimativni fash-tech gadget dostupan je i u Hrvatskoj

Spoj mode i tehnologije na prvu može zvuči neobično, ali upravo taj opis krasi razne gadgete kojima se koristimo unatrag posljednjih godina, a koji nam znatno olakšavaju, ali i uljepšavaju svakodnevni život. Naravno, prva i osnovna značajka tih gadgeta je njihova funkcionalnost, no u posljednje se vrijeme puno pažnje pridaje i njihovom izgledu. I upravo tu neočekivanu, tzv. fash-tech kombinaciju, imao je na umu Šveđanin Andreas Vural, kada je 2011. godine osnovao brend Happy Plugs.

Švedska je poznata kao zemlja s vrlo vibrantnom modnom i glazbenom scenom, besprijekornom dizajnu, a taj je narod poznat po urođenom stilu, bilo da se radi o uređenju interijera, modi ili gastronomiji. Jednostavnost, funkcionalnost i minimalizam isprepliću se s elegancijom i esteticizmom, u svim područjima života. I tu se savršeno uklapa Happy Plugs, brend koji je uspješno spojio sve te značajke, koje švedski životni stil čine tako privlačnim.

Osmišljen s ciljem da transformira esencijalne tehnološke u zabavne modne dodatke, Happy Plugs s lakoćom je pronašao put do srca više od pet milijuna korisnika diljem svijeta. A u kojoj mjeri su inkorporirali modu u svoj brend, govori i činjenica da su početkom 2019. godine ostvarili megauspješnu suradnju s jednim od najpoznatijih modnih brendova današnjice – francuskom kućom Saint Laurent.

Najpoznatiji model Air 1 Plus opremljen je s baterijom koja traje čak 40 sati (potpuno napunjen omogućuje slušanje više od šest sati vaših omiljenih melodija u pokretu, a prateći “kovčeg” za punjenje sadrži još 5 punjenja, što znači ukupno 40 sati). Uz to, sadrži AAC i aptX ™ 2 kodeke kako bi se osigurao čist i jasan bežični zvuk na svim iPhone i Android uređajima za najbolji glazbeni doživljaj. Nova generacija Qualcomm® CVC 8.0 4 čiste tehnologije mikrofona za smanjenje glasa i buke, s najnovijom Bluetooth 5.1 vezom osigurava besprijekoran i moćan doživljaj modnih tehnoloških slušalica.

Ove vrhunske bežične slušalice dostupne u super tankom kućištu za punjenje, koje bi se vrlo lako moglo zamijeniti za kakav beauty proizvod poput sjenila za oči. Unutar kućišta, koji se nudi u crnoj, bijeloj, zlatnoj, ružičasto-zlatnoj boji i uzorku bijelog mramora, kako bi odgovarale naušnicama koje nosite, dvije slušalice su postavljene u svoje postolje za punjenje, što ih čini mnogo lakšima za vađenje iz futrole.

Air1 GO jeftinija je varijanta te se može pronaći u pet boja, a najnoviji Air1 ANC, koje su tek nedavno stigle na tržište i predstavljaju najnoviju generaciju bežičnih slušalica, dolaze s još boljim značajkama, elegantnijim dizajnom, bežičnim punjenjem te aktivnom blokadom buke, za istinsko uživanje u glazbi gdje se isključuju svi vanjski utjecaji. Cijene se kreću od 399 kuna za Air1 GO, preko 799 za Air1 Plus te 1299 kun za Air1 ANC.

Ime Happy Plugs, odnosno sretne slušalice, sadrži unutar sebe cijelu filozofiju brenda. Sretna kompanija sa sretnom vizijom, s ciljem da usreće ljude diljem svijeta, pomoću svog malog, ali moćnog, fash-tech saveznika!

Svoj primjerak sretnih slušalica možete nabaviti na prodajnim mjestima brendova Santa Domenica, Harvey Norman, Ronis Čakovec, Mobilmedia dućani i Mobis.

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0