U Reserved Home je stigla preslatka kolekcija za dječju sobu

Dolazak proljeća uvijek je obilježen i dolaskom novih kolekcija u dućane. Pa uz to što gledamo modne i beauty novitete, redovito nam oko zapne i za neke nove komade za dekoriranje interijera. Prije nekoliko dana pisali smo vam o vazi nalik dizajnerskoj koja može biti savršen dodatak interijeru za nadolazeću sezonu, a sad smo otkrili i predivnu kolekciju za dječju sobu.

Riječ je o kolekciji inspiriranoj proljećem u kojoj glavnu ulogu ima sitan cvjetni print u pastelnim bojama koji prekriva apsolutno sve – od plahti, dekica za zamatanje i prostirki za igru preko keramičkog posuđa pa sve do torbi za mame i zaštita za dječji krevetić. U kolekciji za djecu se tako, osim tekstilnih komada koji vam mogu pomoći u organizaciji ili igri s djetetom, nalaze i funkcionalni, ali oku ugodni komadi poput silikonskog podbradnika.

Posteljina, plahte i dekice izrađeni su, naravno, od 100-postotnog, kvalitetnog pamuka i muslina pa su mekani i nježni prema dječjoj koži. Uz praktične dodatke za dječju sobicu, poput kompleta organizatora i košare za pohranu koji su također izrađeni od mekane tkanine, u kolekciji se nalaze i dekorativni elementi kao što su jastučići u obliku cvijeta. Čitavu kolekciju krasi neutralna, bež nijansa, koja je korištena kao podloga te suptilan, sitni uzorak cvijeća.

Cijene komade iz kolekcije kreću se 6,99 do 39,99 eura, a svi su dostupni za kupnju na hrvatskoj verziji online shopa Reserved Home.

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Reserved Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0