U ponudi pristupačnog brenda otkrili smo vazu koja izgleda poput dizajnerske

Gotovo jednako kao što volimo otkrivati nove it modne komade, volimo to činiti i kad je dizajn interijera u pitanju! Na našoj se listi želja u svakom trenutku može pronaći pokoji dizajnerski komad namještaja, šalice za kavu koje smo otkrili na društvenim mrežama ili, pak, noviteti iz ponude nama omiljenih pristupačnijih brendova. No, ono što u čemu najviše uživamo je definitivno pronaći komad koji odiše luksuzom i izgleda poput dizajnerskog, a njegova je cijena pristupačna.

U posljednje vrijeme sve češće zalazimo na stranicu brenda Reserved Home čiji nas dekor za interijer oduševljava. Kad smo vidjeli da ova predivna vaza, sasvim posebnog izgleda, nosi njihov potpis, nismo mogli vjerovati s obzirom na to da izgleda poput komada high-end brendova namještaja.

Keramička vaza ističe se svojom organskom formom, a osim nepravilnog oblika, pažnju privlači i zanimljiva rebrasta tekstura. Zbog svih tih dizajnerskih elemenata, ova vaza izgleda poput mini umjetničkog djela, a osim one veće dimenzije – koju mogu krasiti i grane i cica mace – u ponudi se nalazi i manja verzija.

Vaza dimenzija 18 x 38 centimetara izrađena je od bijele keramike te će se zbog toga uklopiti u svaki interijer, a zbog svog zanimljivog izgleda, privlačit će poglede. Manja verzija vaze jednako je efektna, a njezine dimenzije su 11,5 x 23 centimetara.

Za ovaj high street komad koji izgleda poput dizajnerskog morat ćete izdvojiti 25,99 eura, a ako poželite imati obje verzije, za manju ćete morati izdvojiti još 15,99 eura. Obje vaze dostupne su za kupnju putem Reserved Home stranice, a zaista su fantastičan ulov za proljeće!

* Ako vas zanimaju teme slične ovoj predbilježite se na MagMe newsletter! Svoju email adresu možete upisati u predviđeno mjesto niže na stranici.

Fotografije: Instagram, Reserved Home

Shopping cart0
There are no products in the cart!
Continue shopping
0